Interiør restaurant Skaslien nett

Nettverket Kulinariske Steder blir stadig større

Kulinariske Steder er et nettverk som består av både overnattingsteder og serveringsbedrifter. Stadig flere særegne steder er med i nettverket, som blant andre Sundbytunet på Jessheim og Skaslien Gjestgiveri på Kirkenær.

Publisert

Skaslien Gjestgiveri er et av de nye medlemmene i Kulinariske Steder. Her fra stedets spisesal. (Foto: Morten Holt)

«Vårt nettverk jobber for å øke bevisstheten rundt norsk mat, og øke stolthet rundt norsk matkultur. Våre mål er å fremme økt bruk av norske råvarer, fremme utvikling og mangfold av regional mat og matkultur. Alle våre steder representerer det gode liv fra Kristiansand i sør til Stiklestad i nord», skrives det på nettsiden til Kulinariske Steder.

Under finner du en oversikt over medlemsbedriftene.

Gårder og overnattingssteder

Arendal Herregård Spa & Resort, Færvik

Bardøla Høyfjellshotell, Geilo

Fjordslottet, Fotlandsvåg

Gudbrandsgard Hotell, Fåvang

Hankø Fjordhotell & Spa, Hankø

Klækken Hotell, Hønefoss

Myhregaarden Hotel, Stavanger

Oset Høyfjellshotell, Golsfjellet

Sem Gjestegård, Asker

Skaslien Gjestgiveri, Kirkenær

Stiklestad Hotell, Stiklestad

Sundbytunet, Jessheim

Voksenåsen Hotell, Oslo

Serveringssteder

Albert Bistro, Oslo

Baltazar Ristorante & Enoteca, Oslo

Café Christiania, Oslo

Café Sorgenfri, Oslo

Felix Konferansesenter, Oslo

Food Republic, Oslo

Hvalstrand Bad, Nesbru

Kulinariske Togreiser

Lille Herbern, Bygdøy

Louise Restaurant & Bar, Oslo

Mathuset Haga, Bekkestua

Sporten Restaurant, Oslo

Strand Restaurant, Stabekk

Tveiter Gård, Asker

Les mer på Dekulinariske

"
Powered by Labrador CMS