Rica Ørnen Hotel oktober 2013 a

Ledergruppen på Rica Ørnen tar form

I mai 2014 åpner Rica Ørnen Hotel i Bergen dørene, men det meste av hotellets ledergruppe er allerede klar. Rett etter jul starter den store og viktige jobben med å fylle alle de 150 andre stillingene på hotellet.

Publisert

Rica Ørnen Hotel i Bergen er nå under oppføring.

– Etter en spennende og travel rekrutteringsperiode med svært mange gode kandidater, har vi nå på plass de aller fleste lederstillingene. Til sammen utgjør teamet en fantastisk bredde og kompetanse. Nå gleder jeg meg bare til å få hele gjengen i gang i januar og februar, sier hotelldirektør Sølvi Solmunde.

– Dette er et stjernelag, sier hotelldirektør for Rica Ørnen Hotel, Sølvi Solmunde.

– Et stjernelag, mener direktøren.

Sindre Saue Årdal (26) blir hotellets resepsjonssjef, og kommer fra Ricas egne rekker. Han har vært konferansesjef ved Rica Sunnfjord Hotel.

Lise Solheim Haukedal (34) vil tiltre som hotellsjef. Den erfarne hotellsjefen har bakgrunn fra både Radisson Blu og nå sist Thon Hotel Arena, der hun var F&B manager og stedfortredende direktør. Har også vært daglig leder for restaurantselskapet Drueklasen AS i Oslo.

Kristin Addington Nordtveit (34) skal lede husøkonomavdelingen på Rica Ørnen Hotel i Bergen. Hun har bakgrunn fra både Scandic Hotels (var husøkonom da Scandic Forus ble åpnet) og Thon Hotels, sist på Thon Hotel Rosenkrantz. Har også vært husøkonom ved First Hotel Marin.

Ståle Ims(38) blir kjøkkensjef. Han bytter beite fra tilsvarende stilling på Radisson Blu Royal Hotel, og før dette Clarion Hotel Bergen Airport. Han har også bakgrunn fra Bølgen & Moi, samt vært innkjøpssjef for Naustvik/Enghav.

Hanne Følgesvold (31) blir Revenue Manager. Hun har bakgrunn fra samme stilling i Radisson Blu, med ansvar for både Caledonien i Kristiansand, og Park på Fornebu

Martinus Fjeldstad (31) er ansatt som F&B manager. Fjeldstad kommer fra stillingen som daglig leder for restaurant Hanne på Høyden i Bergen, og har utdannelse fra hotellskolen Cesar Ritz i Sveits, i tillegg til kokkeutdannelse. Har også jobbet som service-leder på Fløien Folkerestaurant

Mona Fotland (45) blir salgssjef. Hun har lang fartstid i Rica-systemet, og kommer fra stillingen som Key Account Manager og regional salgssjef for Hordaland og Sogn og Fjordane.

Fra tidligere er salgsdirektør Benedikte Sørensen på plass.

– Dette blir et stjernelag der vi har fått med oss noen av de beste lederne med erfaring fra så vel egen kjede som konkurrerende hotellkjeder, slår hotelldirektøren fast.

Stor interesse

Rica Ørnen Hotel en viktig arbeidsgiver for 150 personer i ulike stillinger.

– Nå har vi nesten alle lederne på plass, og rett etter jul starter den store og viktige jobben med å fylle alle de øvrige stillingene, sier hotelldirektøren.

Selv om disse jobbene foreløpig ikke er utlyst, merker hotellet allerede nå stor interesse fra potensielle arbeidstakere.

– Det er veldig gledelig at så mange ser på Rica Hotels som en attraktiv arbeidsplass. Vi ser etter medarbeidere som har et genuint ønske om å gi gjestene våre de aller beste hotellopplevelsene, forteller Solmunde.

Størst i Bergen sentrum

Slik skal Rica Ørnen Hotel bli når det skal stå ferdig i mai neste år.

Rica Ørnen Hotel blir ifølge pressemeldingen fra Rica Hotels det største hotellet i Bergen sentrum når det åpner dørene den 2. mai 2014. Hotellet får 368 rom, 16 møterom, 3 restauranter og bar.

– Vi ønsker å tilby våre gjester, både de reisende og bergenserne, et sted hvor de kan nyte utsøkt mat, fantastisk utsikt fra byens eneste skybar og et pulserende miljø, legger Solmunde til.

Hovedrestauranten i hotellets andre etasje vil ha omkring 350 sitteplasser, i tillegg til en lobbyrestaurant. I 13. etasje bygges det også moderne møterom for dem som vil avholde møter i høyden.

Menneskene og maten

Hotelldirektøren forteller at de kommer til å legge spesielt vekt på menneskene, maten og møtene ved det nye hotellet.

– Vi er lidenskapelig opptatt av at våre gjester skal spise godt når de er på besøk hos oss. For å gi gjestene våre de aller beste matopplevelsene kommer vi til å tilby den velsmakende frokostmenyen som Rica Hotels er så kjent for, i tillegg energirik pausemat og moderne middagsmenyer, forteller Solmunde.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS