Grand Hotel Oslo (2)

Kåret til Norges ledende business-hotell

– Vi er stolte over å motta prisen for «Norway’s Leading Business Hotel» fra World Travel Awards, også kjent som «reiselivsbransjens Oscar». Dette er svært gledelig og en bekreftelse på et målrettet fokus på å tilfredsstille våre fortetningsreisende gjester, sier administrerende direktør på Grand Hotel, Fredrikke Næss.

Publisert

Grand Hotel. (Foto: Morten Holt)

«Med hotellets sentrale beliggenhet, et unikt utvalg av rom og suiter, som også har bidratt sterkt til at hotellet har Oslos sterkeste posisjon på helgebesøkene, har Grand Hotel mye å by på til alle deler av næringslivet, både fra inn- og utland», heter det i en pressemelding.

Administrerende direktør på Grand Hotel, Fredrikke Næss,

Renovert hotellet

I løpet av de siste to årene har Grand Hotel renovert 40 suiter og 164 bad for å kunne tilby sine gjester det beste innen hotellkomfort. Her verdsettes viktigheten av den gode søvnen. I tillegg tilbys muligheten for velvære og avspenning i

hotellets SPA-avdeling og treningssenter. I februar gjenåpnet dessuten Palmen Restaurant med ny meny, nye åpningstider og med nytt interiør designet av Anemone Wille Wåge. I tillegg fikk hele lobby-området et stort løft.

Kari Hasselknippe. (Foto: Kate Langsethagen, arkiv)

– Vår visjon er å være best på gjesteopplevelser og på forretningsmarkedet er det andre krav som stilles i forhold til f.eks. et helgeopphold. Vi merker likevel at våre forretningsgjester setter stor pris på spennvidden av tilbudet vi har. Det er ofte en «leisure part of business» og der er vårt utvalg unikt i hotellsammenheng, sier salg- og markedsdirektør, Kari Hasselknippe.

Et landemerke i Oslo

Grand Hotel er bygget i 1894 i klassisk stil med sitt karakteristiske klokketårn, sentralt i Oslo sentrum. Påbygget og modernisert i krav med tiden står Grand Hotel i dag med sine 292 værelser derav 54 suiter, 10-talls møterom, ulike restauranter og barer, som et moderne møtested for fjern og nær.

– Vi er selvsagt stolte over å kunne smykke oss med tittelen Norges ledende Businesshotell. Dette er en hyggelig bekreftelse på at vårt målrettede arbeid gir gode resultater. Vi lover at vi skal jobbe hardt for å beholde posisjonen og utvikle oss videre, sier Næss.

Powered by Labrador CMS