Jamie høstmeny Scandic

Jamies høstmeny hos Scandic

Når det blir kaldere i været, finnes det lite som er bedre enn god mat og hygge. På alle Scandic-hoteller kan man nå nyte herlige retter inspirert av sesongens råvarer. Høstens unike meny er laget av Jamie Oliver i samarbeid med Scandics kjøkkensjefer.

Publisert

Ølbraisert svineribbe med jordskokkpuré og pepperrotkrem

Siden 2009 har den verdenskjente kokken Jamie Oliver hatt et nært samarbeid med Scandic. Oliver er en del av Scandics satsing på mat og drikke. Samarbeidet har bidratt til at Scandics gjester har fått smake spesialkomponerte retter av høy kvalitet basert på sesongvarer og gode ingredienser.

Tidligere i år presenterte Scandic en sommer- og barnemeny som Jamie Oliver har utviklet sammen med Scandics kjøkkensjefer.

Etter sommeren ble Scandics møte- og konferansemeny lansert. Hvert år utvikler Oliver i tillegg en høstmeny sammen med Scandics kjøkkensjefer.

– Morsomt å arbeide med Scandic

Jamie Oliver.

– Det er alltid morsomt å skape disse rettene sammen med Scandic. De er opptatt av kvaliteten på maten de serverer gjestene sine, og de jobber alltid for å finne nye og bedre metoder for å ta vare på den gode smaken. Scandic bruker utelukkende egg og kjøtt fra frittgående høns og griser til mine retter, og fyller kjøkkenet med lokale ingredienser avhengig av sesong. Jeg er stolt over å jobbe sammen med så fremtidsrettede og herlige folk, sier Jamie Oliver.

Høstmenyen til Jamie Oliver

Forrett: Crispy andeconfit på salatseng med granateple, fritert løk og sennepsdressing 79kr

Hovedrett: Ølbraisert svineribbe med jordskokkpuré og pepperrotkrem 179kr

Dessert: Krydderkokt pære, marengs og syltede tranebær med varm sjokoladesaus 65kr

Pris tre retter: 305 kroner.

Høstmenyen serveres på alle Scandics hoteller mellom 7. oktober og 17. november.

Powered by Labrador CMS