Barnas time Herlige Stavanger restauranter

Inviterer til foreldrefri restaurantopplevelse

– Vi har hentet inspirasjon fra en stor suksess i Danmark og starter i år opp med Barnas time på et utvalg av våre beste restauranter. Barn inviteres på en «ordentlig» middag, servert på barnas premisser. Ingen voksne får være med, sier driftssjef for «Herlige Stavanger Restauranter», Gaute Løvset.

Publisert

Illustrasjonsfoto

Onsdag 16. oktober inviteres barn og ungdom fra fem til 15 år på middag og smaksrike opplevelser på NB Sørensens 2. etasje, Salza Stekhouse, Straen Fiskerestaurant og Matsalen.

– Barna får ta med seg søsken, men ikke mor og far! Da serveres det en tre retters meny med tilhørende utvalg av juice og saft til 120 kroner kuverten. Inntektene går til Barnas Røde Kors sitt åpne fritidstilbud, opplyser Løvset.

– Mye av hensikten her er naturligvis å påvirke våre barn positivt i forhold til å prøve nye smaker og retter - gjerne i en restaurantsetting. Vi vet jo av erfaring at barn gjerne både tester og spiser mer i samvær med andre barn uten foreldre til stede, opplyser Løvset. Det blir i tillegg med elever med fra Godalen vgs på restaurantene, som skal servere og hjelpe til på kjøkken.

Les mer på Herlige-stavanger.no

"
Powered by Labrador CMS