GI Culina kokkekurs

GI og Culina med matkurs i Trondheim

Gastronomisk Institutt AS og Culina Trondheim starter nå et samarbeid om å tilby matkurs i trønderhovedstaden. Allerede tidlig i oktober tilbys de første kursene, 7. oktober med viltkurs, mens det 8. oktober blir kurs i å lage italiensk mat.

Publisert


– Vi har merket et økende behov for å kunne tilby kurs for matinteresserte trøndere, og setter stor pris på at vi har funnet frem til et samarbeid med Culina Trondheim som har supre fasiliteter som passer for både deltakere og våre kokker som underviser, sier daglig leder på Gastronomisk Institutt, Leif Andre Pedersen.

Han er spesielt glad for at kokkenes kompetanse nå også skal deles i Trondheim og gleder seg over samarbeidet.

For matinteresserte trøndere

Bjørn Faaren, som er avdelingsleder for Culina Trondheim er også tilfreds.

– Vi ser frem til å åpne dørene våre for matinteresserte trøndere. Det blir bra å ha matkurs her og jeg gleder meg til å få til samlinger rundt kjøkkenbenken her i Fossegrenda 40. Dessuten tror jeg vi kan bygge videre på erfaringene og ikke minst lytte til kursdeltakernes ønsker og behov, sier Faaren.

GI og Culina

Gastronomisk Institutt holder til i Måltidets Hus i Stavanger, og har kokker med bred kompetanse innen både teori og praksis innen matfaget. Flere av kokkene er med på landslaget og konkurrerer aktivt, i tillegg til at de blir mye brukt til å representere Norge og norske råvarer internasjonalt.

Culina Trondheim er med i landets ledende leverandørkjede til storkjøkkenmarkedet, vi har alt av utstyr og samarbeider tett med kokker og restauranter. Culinakjeden leverer over hele landet og leverer kvalitet til våre kunder.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS