Frode Rønne Malmo (11)

Ett år med Mathallen

Ett år har gått siden Mathallen åpnet sine dører for publikum for aller første gang. Siden har oslofolk og turister flokket seg til Vulkan for å oppleve hovedstaden nye attraksjon. Lørdag 12.oktober feires ettårsdagen med et rekordstort kakebord – og hele byen utfordres til å delta.

Publisert

Frode Rønne Malmo. (Foto: Morten Holt)

– Mottakelsen vi fikk etter åpning i fjor var over all forventning. Og gjennom det første leveåret har vi stadig blitt overrasket over folkets engasjement omkring Mathallen. Folk kommer hit for å handle, for å møte venner, for å slappe av og ta seg en matbit. Vi kan trygt si at Mathallen har kommet for å bli i, sier daglig leder Frode Rønne Malmo.

Fått anerkjennelse

Ikke bare har Oslo befolkning tatt Mathallen under sine vinger - det er heller ikke få ministere, stjernekokker og TV-fjes som har brukt Mathallen som tumleplass det siste året. Selv prestisjetunge The New York Times anbefaler et besøk og reisemagasinet Conde Nast Traveler mente Mathallen var «the place to be this summer».

Utfordrer alle i kakebaking

Lørdag 12. oktober fra klokken 12 utfordres alle Mathallens butikker og serveringssteder, samt hjemmekokker og kokkeproffer, ja alle som ønsker, til å levere inn bursdagskake til Mathallens kakebord.

Et dommerpanel vil deretter kåre den kuleste bursdagskaken – før alle inviteres til å smake. Det vil også bli bursdagssang av Mathallens eget kor.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS