Elvebredden Catering Espen-Gryt-2

Elvebredden Catering fikk etablererpris i Oslo

Elvebredden Catering i Oslo, som drives av Espen Gryt, har fått Etablererprisen 2013 av Oslo kommune. En enstemmig jury bestående av Odd Gisholt fra BI, Mona Hellund fra Aviva Helse og Trygve Hegnar fra Kapital og Finansavisen valgte i år å tildele prisen til cateringselskapet, som bruker pengene til å etablere et utvikling– og kompetansefond.

Publisert

«Årets vinner er uten tvil en meget god bedrift som gjennom sin suksess både kan og bør stimulere andre til gründervirksomhet og nyetablering», heter det.

Skal berike byen og nærmiljøet

Siden 2002 har Oslo kommune årlig kåret en nyetablert bedrift til å motta Etablererprisen og tilhørende premie på 100 000 kroner. Etablererprisen anerkjenner bedrifter som har fornyet eller beriket byen og nærmiljøet, samt gi inspirasjon til andre som ønsker å starte egen virksomhet.

Tidligere vinnere er blant andre QuestBack, HandySize og Fagformidling.

Espen Gryt står bak Elvebredden Catering AS, som har fått Etablererprisen i Oslo.

Etablerer et utviklings- og kompetansefond

Ledelsen i Elvebredden catering er selvfølgelig veldig takknemlig for denne anerkjennelsen, og vil bruke gaven til å opprette et utvikling– og kompetansefond.

Fondet skal stimulere til videreutvikling og kompetanseheving blant de ansatte. Hvert år vil medarbeidere kunne søke om midler for å delta på relevante kurs, messer og seminar.

– Vi mener dette vil spille en viktig rolle i å holde selskapet konkurransedyktig i årene framover. I tillegg til de 100 000 kronene som Oslo kommune nå tilfører oss, vil Elvebredden Catering AS sette inn ytterligere 10 000 kroner hvert år i fondet, sier Espen Gryt, eier og daglig leder av Elvebredden Catering AS. – Å være i forkant av trender og nye utviklinger i bransjen har alltid vært en av våre sterke side. Dette fondet gir nå flere i bedriften mulighet til å utvikle seg selv, og dermed også resten av laget, sier Gryt.

Elvebredden Catering

Etablert av daglig leder Espen Gryt i 2003 og har i løpet av kort tid blitt en ettertraktet leverandør. I dag er Elvebredden Catering AS et av Oslos største catering– og eventfirma. Elvebredden Catering holder til på Kjelsås i Oslo og består av 26 faste ansatte, samt en rekke deltidsansatte servitører og kokker som stiller på arrangementer ved behov.

Les mer på Elvebreddencatering.no

Etablererprisen

" Kriteriene for å delta er at bedriften er en ny og lønnsom virksomhet i Oslo. Med ny bedrift menes det ikke eldre enn fem år.Samtidig skal bedriften bidra til å fornye eller berike byen eller nærmiljøet, og gi inspirasjon til andre som ønsker å starte egen virksomhet. Virksomheter innen alle bransjer inviteres til å delta, og kandidatene har så langt representert et bredt spekter av bransjer og gitt et godt bilde av bredden og mangfoldet av bedrifter i Oslo. Prisen ble utdelt første gang i 2002 til Synthetica AS.

Les mer på Naeringsetaten.oslo.kommune.no

"
Powered by Labrador CMS