Clarion Air Sola3

Clarion Hotel Air – åpnes i 2016

I 2016 lander 290 nye hotellrom ved Sola Lufthavn som skal sette nok et tydelig fotavtrykk i regionen. Hotellet vil døpes Clarion Hotel Air - Stavanger Airport.

Publisert

Her blir Clarion Hotel Air liggende i forhold til flyplassen.

– På 1950-tallet ble Stavanger kalt Norges «hermetikkhovedstad». På 1970-tallet ble byen Norges «oljehovedstad». Med Clarion Hotel Air - Stavanger Airport døper jeg herved om Stavanger til Norges «hotellhovedstad»! sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels.

Clarion er blant de mest nyskapende hotellkjedene i Skandinavia, med sine innovative hotellkonsepter.

Clarion Living Room er hotellets storstue, der du kan gå på vinsmaking, spise en enkel lunsj eller høre en jazzkonsert. Kitchen & Table er restaurantkonseptet til Manhattan-kokken og Obamas favorittkokk, Marcus Samuelsson. Han har tatt med seg Manhattans spennende fusionkultur hjem, og bruker lokale, skandinaviske råvarer.

Spesielt bygg

Det nye hotellet vil med sine 290 rom og 1500 kvadratmeter konferanselokaler rage høyt i landskapet. Hotellets arkitektur gjenspeiler Rogalands natur. Bygget er en krysning av det flate jordbrukslandskapet, og de ragende bølgene ved Solas strender.

Førsteetasje blir bygget som et glassatrium med 10 meter takhøyde (se illustrasjonen). 51 av rommene vil være superiorrom og suiter, hvorav tre vil ligge i toppetasjen. Der vil de ha tilgang på om lag 75 kvadratmeter takterrasse med fantastisk havutsikt vestover. Toppetasjen er ikke den eneste etasjen med terrasse. I fjerde etasje vil man kunne gå ut og nyte omgivelsene på et vakkert sundeck dekket med prydplanter.

Tredje i Stavanger

Clarion Hotel Air - Stavanger Airport blir det tredje Clarion-hotellet i Stavanger. Clarion Hotels vil i 2016 være representert i Stavanger sentrum, ved Stavanger Forum og ved Sola lufthavn. Det blir Nordic Choice sitt åttende hotell i byen. Selskapet har ingen planer om å roe ned tempoet, og har flere hotellplaner i byen.

Torgeir Silseth (t.v) sammen med Petter A. Stordalen.

– Rogaland er strategisk viktig for oss, og Nordic Choice skal fortsette å sette et skikkelig fotavtrykk på Rogaland. Med beliggenhet rett ved terminalbygget, blir Clarion Hotel Air - Stavanger Airport et vesentlig tilskudd til hotellfaunaen i byen, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Utsola AS er utbygger

Utbygger Utsola AS og operatør Clarion Hotels deler en felles visjon om å skape et av de mest nyskapende og spennende hotellproduktene i Norge. Utsola AS, ved Anne Kristine Rugland Thulin og Brit K. S. Rugland, inngår i eiendomskonsernet Stavanger Investering AS.

– Hotellet vil ligge i umiddelbar nærhet til flyplassen, og i et spennende og dynamisk område for næringsliv og verdiskaping. Vi har gode erfaringer med vårt samarbeid med Nordic Choice Hotels gjennom Clarion Hotel Stavanger, oggleder oss til å utvikle dette videre, sier Anne Kristine Rugland Thulin i Utsola AS.

Clarion Hotels

Clarion Hotels har 22 fullservicehotell i Norge og Sverige. Med kunst, musikk og design skaper Clarion levende møteplasser for forretnings- konferanse og fritidsreisene. Clarion inngår i Nordic Choice Hotels.

Powered by Labrador CMS