Oasis of the Seas Cruiseskip

Bygger tidenes største cruiseskip

RCCL er i gang med byggingen av det tredje skipet i Oasis-klassen. – Dette vil være det største cruiseskipet som noen gang er bygget, sier Ellen Stebekk, markedssjef for RCCL i Norden.

Publisert

RCCL bygger nå det tredje skipet i Oasis-serien, som blir verdens største cruiseskip. Her Oasis og the Seas. (Foto: RCCL)

Den offisielle byggestarten for gigantskipet fant sted på STX- verftet i Saint- Nazaire i Frankrike.

– Det er utrolig spennende å være i gang med byggingen av det som kommer til å bli det største cruiseskipet som noensinne er bygget; Oasis 3. Dette blir like spektakulære som da søsterskipene Oasis of the Seas og Allure of the Seas ble sjøsatt i henholdsvis 2009 og 2010, sier nordisk markedssjef for RCCL, Ellen Stebekk.

Nummer tre i Oasis-rekken

Cruiseskipet, som er nummer tre i Oasis klassen, ventes å være ferdig i midten av 2016. Cruiseskipet vil være større en sine søsterskipOasis of the SeasogAllure of the Seasog har et volum på hele 227 700 GRT (Gross register tonnage).

Søsterskipene var med sin innovative design og nyskapende konsepter som tidligere ikke hadde vært å finne til sjøs den gang verdensledende. Dette inkluderer blant annet klatrevegger, skøytebane, zip- line, surfesimulatorer og Central Park med over 12 000 levende planter.

Flere detaljer om det nye giganskipet er ventet å bli offentliggjort i løpet av de neste månedene.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS