Radisson Blu Plaza Helsinki suite 753

Best for business i Finland

Designhotellet Radisson Blu Plaza Hotel i Helsinki er kåret til Finlands beste businesshotell i 2013 i World Travel Awards. Blant vinnerfaktorene var unikt servicenivå og briljante interiørfinesser.

Publisert

Fra Radisson Blu Plaza i Helsinki.

Etter omfattende renovering, gjenåpnet Radisson Blu Plaza Helsinki dørene tidligere i år, og kort tid etterpå klatret altså hotellet midt i sentrum av hovedstaden helt til topps i World Travel Award.

Fasiliteter

«Kombinasjonen av fabelaktig kunst på veggene, leken interiørdesign, innebygget fjernsyn i baderomsspeilene, Finlayson senger, det beste innen teknologi og en herlig spa-avdeling gir både konferansen og en romantisk langweekend en gylden ramme», skriver Carlson Rezidor i en pressemelding.

Det er også nettopp på Radisson Blu Plaza du finner Helsinkis først high tech restaurant, «Kitzens», med en meny som loser deg gjennom hele fem kontinenter. I tillegg byr hotellet på møtestedet «Bar 7 Bling», som lar deg kjenne pulsen på storbyen.

Unikt engasjement fra de ansatte

Hotelldirektør på Radisson Blu Plaza, Inari Lehtinen, la stor vekt på de ansattes innsats da hotellet ble kåret til Finlands ledende «Business Hotel 2013»

– Vi er ekstremt stolte og glade. Prisen henger ekstra høyt fordi vi er stemt frem av kresne forretningsreisende som kjenner pulsen på hotellbransjen hver eneste dag. I tillegg til at gjesten står overfor en lang rekke muligheter som øker den individuelle komfortgraden, trekkes hotellets ambisiøse servicenivå frem som spesielt attraktivt. Det er ingen tvil om at det til syvende og sist er våre ansattes unike engasjement som gjør at vi skiller oss positivt ut fra konkurrentene, sier Lehtinen.

Din valgfrihet – din hotellopplevelse

«Dagens reisende ønsker i utstrakt grad å forme hotellovernattingen etter egne preferanser, og det har Radisson Blu Plaza i Helsinki tatt høyde for. Her velger gjesten fra øverste hylle når det gjelder både musikk, lysstyrke i rommene, mykhetsgrad på puter og dyner og temperatur i rommet. Og i “Loungen” og baren “H.U.B” venter naturligvis et inspirerende arbeidsmiljø – dog med en uhøytidelig, hip atmosfære», skriver Carlson Rezidor.

Innblikk i verdensberømt finsk design

I samtlige hotellrom fins det gjenstander signert finske designere. Ett eksempel er Eero Aarnio’s klassiske Tuplakupla lampe som kalles Double Bubble-lamp på folkemunne. Selve hotellbygningen er fra 1917, og rommet i sin tid SOK, datidens største kooperativ i Finland. Arkitektene Kauno og Oiva Kallio var inspirert av både nyrenessanse, art deco og flere andre epoker. Den nyeste delen av hotellet ble designet av Ilmo Valjakka fra Arkval Arkkitehdit ltd. på 1990-tallet. Hele bygningen står på den finske riksantikvarens liste over verneverdige bygninger. Et besøk på Radisson Blu Plaza Hotel Helsinki gir et herlig innblikk i Finlands kunsthistorie.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS