Rezidor Stockholm 14

Bemannet med 14 spesialister

Carlson Rezidor Revenue Center i Stockholm, som nylig ble åpnet, er bemannet med 14 spesialister og ledere med bakgrunn fra elitestillinger innen hotellvirksomhet fra de nordiske landene og resten av verden.

Publisert

Med Daniel Kraft i spissen, er det dette som er «lagoppstillingen» i Carlson Rezidors Revenue Center i Stockholm, som nylig åpnet. Daniel Kraft er Director Nordic Revenue Management Cluster ved Carlson Rezidor Revenue Center i Stockholm.

– Revenue Management er en sterk trend i hotellbransjen, og handler i korte trekk om å tilby rett produkt til rett person/selskap, til rett tid og til rett pris. Jeg ser frem til å jobbe med dette fantastiske teamet for å bidra til å fremme Carlson Rezidors posisjon i det nordiske markedet ytterligere, sier Daniel Kraft.

Han har arbeidet med Revenue Management gjennom hele karrieren sin, både i hotellbransjen og i flyselskaper.

Øke hotellenes inntekter

"Målet med den nye organisasjonen er å øke hotellenes inntekter gjennom mer effektiv bruk av tilgjengelige ressurser. Med Carlson Rezidors nye Revenue Center deler de ansatte erfaringer og kunnskap fra ulike forretningsområder og regioner, og dermed bedres også samarbeidet mellom hotellene", heter det i en pressemelding fra Carlson Rezidor Hotel Group.

Av de 14 personene som er involvert fra helt fra oppstarten av Carlson Rezidor Nordic Revenue Management Cluster, kommer halvparten fra Norden og resten fra øvrige land. De har alle til felles at de har erfaring fra mange ulike virksomheter fra hele verden:

Daniel Kraft – Director Nordic Revenue Cluster: 2 år i hotellverdenen, 12 i flyselskap, arbeidet i Paris, Frankfurt, Oslo og Stockholm.

Tobias Wagenknecht – Analysis and Inventory Manager: Hele sin karriere i hotellverdenen, snakker flytende tysk, engelsk, spansk og svensk.

Jakob Pellvik – Senior Cluster Revenue Manager: Arbeidet med Revenue Management siden 1998, blant annet i Norge, Danmark, Finland og Sverige.

Sebastian Arnshelm – Senior Cluster Revenue Manager: Studier i Holland og Canada.

Monika Moser – Senior Cluster Revenue Manager: Fra Østerrike, med studier i blant annet Sveits og Australia.

Daniel Klasing – tysk statsborger som har arbeidet i både Tyskland og Østerrike.

Leigh Jones – Cluster Revenue Manager: Fra Australia, men har også arbeidet i Sverige og Nepal.

Francesco Bagnoli – Cluster Revenue Manager: Utdannet i USA, har jobbet i Italia og Argentina.

Hanna Pramdell – Cluster Revenue Manager: Har arbeidet i hotellbransjen i Sverige siden 1997.

Mikael Helmers – Data Analyst: Kommer rett fra SkyCity og Arlandia ved Arlanda flyplass utenfor Stockholm.

Natalie Rebecca Selin – Data Analyst: Matematiker fra Linköping som kommer fra teknikkselskapet Axway Nordic.

Tristan Denk – Inventory Coordinator: Belgier som har jobbet i Kuwait, Hong Kong, Holland, Vest-India og Belgia

Pressemelding

Powered by Labrador CMS