Bardufoss Hotell1

Bardufoss hotell selges

Bardufoss hotell skal selges. Hotellet, som har en strategisk attraktiv beliggenhet for de store kjedene, har tidligere vært medlem både av Quality Hotels (Nordic Choice Hotels) og Rica Hotels, men etter at selskapet besluttet å legge om til bed & breakfast, har hotellet valgt å stå utenfor kjedene.

Publisert

Bardufoss hotell skal selges.

Det er KTN Gruppen AS, som nå eier Bardufoss hotell. Eierne sier i en kommentar at de nå ønsker nye utfordringer.

Oppgradert hotell

«Vi overtok Bardufoss hotell i 2003 fra tidligere eiere. Siden den gang har vi fokusert på å få hotellet oppgradert, modernisert og å skape lønnsomhet. Dette har vi i stor grad lykkes med. Nye eiere kan med et godt fundament løfte hotellet og potensialet i bygget, enda videre, eller bare velge å drifte slik det er i dag», heter det i en melding fra KTN Gruppen AS.

Gratis sykkelleie for gjestene på hotellet.

Endret fra tradisjonell hotelldrift til bed & breakfast

Etter at selskapet besluttet å legge om til bed & breakfast, har hotellet valgt å stå utenfor kjedene.

«Vi så ganske raskt at vi måtte endre driftskonseptet fra tradisjonell hotelldrift med restaurant, kurs og konferanser og ikke minst nattklubb og pub, til en enklere drift som salg av rom og frokost. Hele endringsprosessen var klar den 1. januar 2011. I dag driftes hotellet av en stab medarbeidere med utvidede ansvarsområder, onlinebooking, en booking med interface til regnskap og eget intranett for informasjonsbehandling og lagring av dokumenter (HMS etc.). Det har vært lagt ned et betydelig arbeid for å skape den optimale drift og lønnsomhet, og dagens eiere er meget tilfreds med Bardufoss Hotell slik det fremstår i dag», heter det i pressemeldingen.

Oppgradering av eiendom, rom og fellesarealer

Ett av de nye rommene på Bardufoss hotell - med bilde av Istind på veggen.

Hotellet ligger like ved E6, midt i sentrum av Bardufoss - med gangavstand til Bardufoss Flyplass, som har direkteruter til Oslo.

I 2012 ble hotellet utvidet med åtte rom, og har i dag 58 oppgraderte rom med dusj/toalett i en tidsriktig stil. Hotellet selger også weekendpakker som inkluderer bed & breakfast, besøk i Polarbadet Badeland, Målselv Fjellandsby, Midt Troms Golfklubb og Polar Zoo, for å nevne noe.

Om sommeren tar hotellet i mot ca. 100 – 120 busser på overnatting/og eller bespisning.

KTN Gruppen AS ønsker å selge Bardufoss hotell.

– Alle gjester hos oss får en positiv opplevelse basert på et nøkternt produktløfte: Rimelig – enkelt – koselig, sier Kristin Nymo, som er hotellets direktør og medeier.

Driftsomleggingen har fått lokale konsekvenser

– Vi har forståelse for at driftsomleggingen fra et tradisjonelt hotell med restaurant, bar og nattklubb har blitt oppfattet av lokalbefolkningen som negativt, men for oss som eiere har dette betydd økt lønnsomhet og trygge arbeidsplasser for våre ansatte, samt et mer varig tilbud i bygda som hotell. Vi kan imidlertid forsikre at denne driftsomleggingen har vært nødvendig og ikke minst en vellykket sier Thorbjørn Nymo, som er selskapets styreleder.

Midt i Bardufoss

Det er mange og gode samarbeidspartnere på bespisning rett utenfor døren, og i kort kjøreavstand for de som har bil.

Dagens eiere har også noen urealiserte ideer klare på tegnebrettet. De ser for seg en spennende videreutvikling av tilbudet, som i tillegg til hotellets gjester er rettet mot lokalbefolkningen, men det må bli opp til de nye eierne.

Les mer om hotellet her

"
Powered by Labrador CMS