Sauda Fjordhotell

Ærverdige Sauda Fjordhotell er gjenåpnet

Sauda Fjordhotell har vært stengt siden mars i fjor, men er nå gjenåpnet med nytt og eierskap. Hotellet, bygd i jugendstil i 1914, ligger herskapelig til ved Saudafjorden på Saudasjøen. 

Publisert

Hotellet ble solgt til Jens Brokmann og Jan Reidar Jørgensen – og nytt driftsselskap Sauda Hotelldrift AS eies alene av Jens Brokmann.

Sauda Fjordhotell har 35 gjesterom, samt moderne konferansefasiliteter. Hotellet markedsføres som en del av Unique Hotels sammen med Best Western Raftevold`s Hotel.

Oppusset hotell

"

Jens Brokmann ser mulighetene for å drive et mindre «distrikthotell» fremtidsrettet og har nå fullført oppussingen av bygget inn og utvendig for flere millioner kroner, og dermed så stråler Sauda Fjordhotell i ny glans.

– Gjesterommene har blitt pusset opp i klassisk stil hvor trivsel og kvalitet ble satt i fokus. Mange av badene ble flislagt og komfortabelt innredet, melder Brokman.

– Alle våre rom er utstyrt med 39 eller 42 tommers Led TV og digital antennesentral for optimal bildekvalitet. Nytt trådløs nettverk ble installert over hele hotellet som sørger for svært gode internettforbindelser. Samtlige rom er utstyrt med egne kaffemaskiner fra Nespresso for å øke komfort og trivsel. Videre har hotellet fått flotte konferansefasiliteter av høy kvalitet, hvor vi for eksempel tilbyr gratis kaffespesialiteter ved siden av vanlig filterkaffe til alle våre gjester, opplyser Brokman, og fortsetter.

Tradisjon og komfort

– Vi setter våre gjester i fokus og ønsker å tilby moderne fasiliteter kombinert med tradisjon og komfort og ikke minst gode matopplevelser både hjemmelaget og kortreist. Her er spisestuene åpnet med herskaplige møbler fra rund 1900 for å skape miljø og minner.

Powered by Labrador CMS