Accor logo

Accor med tre nye hoteller i Moskva

Hotellgruppen Accor har inngått en langsiktig managementavtale med Patero Development, en av Russlands største eiendomsutviklere. Avtalen gjelder et nytt hotellkompleks som skal bygges ved jernbanestasjonen Kievsky i sentrum av Moskva.

Publisert

Avtalen innebærer en økning av Accors virksomhet i Moskva med 700 rom. Konsernet, som har vært en del av det russiske markedet i 21 år, driver for tiden fem hoteller i Moskva og et nettverk av 18 hoteller i Russland og OSS.

– Russland er et av de viktigste tilvekstmarkedene for Accor. Denne milepælen i utviklingen er ytterligere et steg i retning målet vårt om å ha 50 hoteller i regionen i slutten av 2016, sier Alxis Delaroff, Chief Operating Officer for Accor i Russland.

Stort eiendomskompleks

De tre nye hotellene Novotel Kievskaya (200 rom), Ibis Kievskaja (350 rom) og Adagio Kievskaya (150 leiligheter) kommer til å være en del av et større eiendomskompleks ved Kievsky-stasjonen, et steinkast fra det russiske utenriksdepartementet samt Moskvas finansdistrikt Moscow City.

Bygget er planlagt å stå ferdig innen utgangen av 2015.

Mercure og Ibis

I løpet av 2013 åpner Accor og Patero Development også et lignende hotellkompleks på Bakhrushina Street i nærheten av Paveletsky-stasjonen, sentralt i Moskva.

Hotellkomplekset består av Mercure (160 rom), Ibis (190 rom) og Moskvas første leilighetshotell, Adagio (100 leiligheter).

Pressemelding

Powered by Labrador CMS