Best Western Run for rewards

25-årsjubileum for Best Western Rewards

Best Western Rewards så dagens lys i 1988, og het den gang Gold Crown Club International. I 2013, 25 år senere, er det over 20 millioner medlemmer på verdensbasis som har gleden av fri overnatting, gratis oppgradering av rom, gratis avis og en rekke andre fordeler.

Publisert

Tidligere i sommer oppnådde Best Western Rewards internasjonal anerkjennelse ved å bli ranket som nummer to i en hotellprogramundersøkelse utført av US News & World Report. Lojalitetsprogrammet er spesielt populært fordi det gir fordeler og frinetter på over 4000 hoteller i mer enn 100 land.

Jubileumsspill

For å markere jubileet har Best Western laget et spill, Run For Rewards, der spillere møter den eventyrlystne Alf som reiser rundt i Europa på jakt etter flest mulig Rewards-poeng. Spillere som oppnår over 1000 poeng, er med i trekningen av flotte priser hver dag i 25 dager. Personen som ligger på førsteplass med høyest antall poeng dag nummer 25, får 1 million Best Western Rewards poeng.

– Morsomt

– Vi synes det er veldig fint å feire jubileet ved å dele ut flotte gaver, og dette spillet er faktisk veldig morsomt å delta i. Vi har testet det på kontoret, og flere av oss er blitt så hektet at det er vanskelig å få gjort andre arbeidsoppgaver. Vi håper riktig mange vil delta i spillet som lanseres på selve bursdagen til Best Western Rewards, mandag (i dag) 16. september, sier Hege Ramm, daglig leder og CEO i Best Western Hotels Norway.

Delta i spillet på Runforrewards.co.uk

"
Powered by Labrador CMS