Bohusgården2

To måneder med turister

I to måneder på sommeren tilpasses hotellet helt og holdent ferie- og fritidsmarkedet. Resten av året er det kurs- og konferanser som gjelder for hotellet.

Publisert

Kurs- og konferansehotellet Bohusgården Hotell & Konferens i Uddevalla tilpasses helt og holdent feriemarkedet i to måneder på sommeren. Resten av året er det kurs og konferanser som gjelder. (Foto: Morten Holt)

Fra 15. juni til 15. august tilpasses hotellet turistene. Resten av året er Bohusgården Hotell & Konferens i Uddevalla tilpasset kurs- og konferansegjester.

10 måneder med K/K

I denne perioden stenges de mange konferanselokalene, alle de 30 komplett utrustede rommene, men de andre 10 månedene er det er her det skjer.

I sommermånedene er det i frokostsalen og på terrassene, der solnedgangen nytes, folk oppholder seg. Bassenget er også åpent, men også deler av denne delen stenges når sommerturistene inntar hotellet. Men frokosten serveres en time lenger om sommeren, helt til 10.00.

Like ved strandpromenaden

Oppå en liten høyde byr hotellet på vakker utsikt utover Byfjorden.

Majsan Ågren og Martin Olsson eier og driver Bohusgården. (Foto: Bohusgården)

Hotellet ligger en kilometer unna Gustavsberg (Sveriges første badested, åpnet i 1774), og bare et steinkast fra strandpromenaden mellom nevnte Gustavsberg og Uddevalla. Denne ble kåret til den fineste strandpromenaden i Sverige i 2009, da den fikk «Vackra Vägars Pris».

Bygger ut

– Vi har de senere årene bygd ut og utviklet hotellet, men etterspørselen gjør at vi nå bygger ut enda mer, sier eierne Majsan Ågren og Martin Olsson.

Det bygges ut etter mottoet som konferansehotellet har: «Samarbeid krever trivelige møteplasser».

Fra bassengområdet – og spaområdet på hotellet. (Foto: Morten Holt)

Nå bygges 84 nye hotellrom i tilknytning til det historiske hotellet. Den nye delen er nå under oppføring, og planen er at den nye delen skal være ferdig våren 2014. Samtlige nye rom vil få balkong, og når nyhotellet innvies neste år vil Bohusgården by på 222 rom og hele 500 sengeplasser.

Les hele saken i magasinutgaven av Horeca (nummer 6 2013)

Powered by Labrador CMS