Lerøy Fossen1

Spesialitet til Lerøy Fossen

Røkt laks, røkt ørret og gravet ørret fra Lerøy Fossen har fått Spesialitet-merket.

Publisert

Geir Hernes (fra venstre) og Nina Knudsen fra Lerøy Fossen og Amund Drønen Ringdal, statssekretær i Fiskeridepartementet.

Osterøy ligger midt i hjertet av Fjord-Norge. Her har håndverksindustrien levd i beste velgående gjennom generasjoner. Røkt ørret og laks fra Lerøy Fossen er røkt på tresorten or fra Osterøy, og kjennetegnes på den unike smaken og flotte fargen. Lerøy Fossen er en 52 år gammel norsk bedrift, lokalt styrt og holder på gode og sunne produksjonsmetoder.

Kvalitet, lønnsomhet, miljø og trivsel

– Å bli en del av produktfamilien som kvalifiserer til Spesialitet-merket opplever vi som en anerkjennelse av verdiene våre: Kvalitet, lønnsomhet, miljø og trivsel, forteller Nina Knudsen, Nordic Category Manager i Lerøy.

Lerøy Fossen er stolt over å være en del av norsk matkultur, og det er en viktig del av markedsføringen at produktet ernorsk.

– Hele produksjonsprosessen fra slakting, røyking/graving til pakking av produktene skjer på Lerøy Fossen. Blant de ansatte er det stor fokus på prima kvalitet på alle varer som går ut fra anlegget. Her produseres produktene i takt med naturen hvor de gode forholdene i fjordene rundt anlegget utnyttes, sier Knudsen.

Skal styrke identiteten

Med Spesialitet i boks, skrur Lerøy Fossen opp forventningene fremover.

– Vi skal styrke identiteten vår og satse mer på det norske markedet. Vi skiller oss positivt ut på smak, utseende og konsistens sammenlignet med relevante konkurrenter, og tildelingen av Spesialitet-merket bekrefter på mange måter dette.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS