Best Western Sauda Fjordhotell

Sauda Fjordhotell inn i Best Western

Sauda Fjordhotell er nå et Best Western-hotell. Hotellet ble åpnet av Stavanger turistforening i 1914, og er et av landets vakre trehoteller.

Publisert

– Det er en stor glede å ønske det ærverdige hotellet velkommen i kjeden, sier Hege Ramm i Best Western Norway.

Hotellet ligger ved Saudafjorden, og er nyoppusset i en klassisk stil.

Gjestene får enten fjordutsikt eller fjellutsikt fra hotellets 35 rom. Andre fasiliteter på hotellet inkluderer to møterom med møteromskapasitet på 100 personer og ett grupperom. I tillegg har trådløst internett blitt installert på hele hotellet og rommene har blant annet fått nye 42 tommers LD TV.

Kortreist og hjemmelaget

Kjøkkenet vil fokusere på kortreist hjemmelaget mat.

Hotellet drives og eies av Jens Brokmann, som sammen med sin samboer Petra Wieth også er eiere og drivere av Best Western Raftevolds Hotel i Hornindal.

Gratis skyss til Sauda

Hotellet tilbyr gratis shuttle til Sauda sentrum, som ligger tre kilometer unna. Sauda Golfbane og Sauda Skisenter ligger i nærheten. Sauda ligger cirka to timer med båt fra Stavanger, 1,5 times kjøring fra Haugesund, tre timer fra Bergen og fem timer fra Oslo.

Hege Ramm.

Muligheter

– Jeg har valgt Best Western framfor andre hotellkjeder fordi jeg har gode erfaringer fra flere hoteller innen kjeden fra før. Ikke minst er nettverket over hele verden attraktivt, og det som gjør Best Western unik og enestående, sier direktør Jens Brokmann, direktør.

– Best Western Sauda Fjordhotell er virkelig et av de klassiske trehotellene, og Jens Brokmann har gjort underverker med hotellet i løpet av meget kort tid. Hotellet og destinasjonen blir et verdifullt tilskudd i kjedens portefølje, og blir viktig både på turoperatør- og forretningsmarkedet, sier Hege Ramm, CEO i Best Western Hotels Norway.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS