Pizzabakeren logo

Pizzabakeren åpner i Sørlandsparken

Norges raskest voksende pizzakjede, Pizzabakeren, åpner tirsdag 3. desember en ny avdeling i Barstølveien 112 i Sørlandsparken. Pizzabakeren har fra før 96 take-away utsalg fra Tromsø i nord til Mandal i sør.

Publisert

«I 2012 bakte og leverte vi over 2,5 millioner ferske pizzaer. Det norske folk har skjønt at pizzaen vår smaker mer enn den koster, og nå er ventetiden i Sørlandsparken over», heter det i en pressemelding fra kjeden.

Franchise

Franchisetaker Terje S Kristensen blir 3. desember pizzabaker nummer 97. Kristensen driver i tillegg til Pizzabakeren i Sørlandsparken, også Pizzabakeren Rona i Kristiansand.

Pizzabakeren satser på take-away: Enten henter du pizzaen selv eller du får den tilkjørt.

«Bedrifter, idrettslag og foreninger har oppdaget at de kan bestille pizza med en god kvalitet og samtidig til en fornuftig pris. Det skal lønne seg å ha en fast avtale med oss, der vi holder det vi lover og leverer som avtalt. Kvaliteten skal være på høyde med de beste, men den store forskjellen ligger i prisen, på grunn av enkel drift og gode løsninger kan Pizzabakeren tilby svært konkurranse dyktige priser til pizzaglade mennesker i Sørlandsparken», heter det i pressemeldingen.

Les mer på Pizzabakeren.no

"
Powered by Labrador CMS