Radisson Blu Trysil

Kåret til Norges beste skihotell

I 2013 er det første gang den internasjonale utdelingen av World Ski Awards og kåringen av verdens beste skiresorter finner sted. Radisson Blu Resort Trysil vant fikk prisen «Norways Best Ski Hotel», stemt frem av ledende aktører innen skiturisme og tusenvis av hotellgjester godt vant til luksusresorter.

Publisert

Radisson Blu Resort Trysil

Utdelingen av World Ski Awards fant sted i helga (15. til 17. november) på hotellet A-ROSA Kitzbühel i Østerrike.

– Å vinne utmerkelsen «Norways Best Ski Hotel” er noe vi på Radisson Blu Resort Trysil er enormt stolte over. Vi arbeider kontinuerlig for å utvikle både produktet og servicekonseptet der Radisson Blu's motto ”Yes I can” er en naturlig del av vår servicekultur, uttaler hotelldirektør på Radisson Blu Resort Trysil, Pontus Åkesson.

Julegave på forskudd til 5-års jubilant

Radisson Blu Resort Trysil ligger kun 2 timer fra Oslo. Rommene er designet i en moderne hyttestil som gir maksimal komfort, og hotellet er et utgangspunkt for utendørsaktiviteter og rekreasjon så vel som konferanser og spa-opphold.

Prisen Norways Best Ski Resort er den perfekte julepresang til både ledelse og ansatte . Hotellet feirer nemlig 5-års jubileum den 15. desember.

Vant på beliggenhet, aktivitetstilbud og servicenivå

Hotellet ligger "i" bakken.

I sin begrunnelse for hvorfor nettopp Radisson Blu Resort Trysil vant, uttaler juryen i World Ski Awards: «Prisen anerkjenner og belønner hotellets innsats for deres dyktighet og innsats for å bli den suverene markedsleder».

– Radisson Blu Resort Trysil har en ideell ski-in/ski-out beliggenhet ved et av Skandinavias desidert beste alpinområder for barn. Vi har familievennlige fasiliteter som bowlinghall, spa, relax og flowride, samt barer og restaurantkonsepter for enhver smak. Beliggenheten, det flotte aktivitetstilbudet både i og utenfor hotellet samt servicenivået til våre ansatte, er alle faktorer vi mener har bidratt til førsteplassen, stadfester Åkesson.

– Vi vil gjerne få benytte anledningen til å takke alle som har stemt på oss og ønske alle hjertelig velkommen til minneverdige opplevelser hos Radisson Blu Resort Trysil, sier Pontus Åkesson fornøyd.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS