HSMAI Europe skal gi mer honnør

HSMAI Europe og Hospitality Technology Europe (HTE) utvider sitt samarbeid kraftig i forbindelse med HSMAI Europe Awards, der formålet er å gi anerkjennelse til ledende aktører innen hotell og reiseliv. Prisutdelingen vil kåre «Top 20 Extraordinary Minds» innen salg, markedsføring og teknologi på tvers av Europas hotell- og reiselivsorganisasjoner.

Publisert

Messen eies av Centaur, et ledende britisk medium aktør som også eier Business Travel Show, som foregår parallelt.

HSMAI Europe har over to år samarbeidet med denne sentrale aktøren i London, og utvider dette nå kraftig. Dette skjer blant annet gjennom HSMAI Europe nye priser «Top 20 Extraordinary minds» innen salg, markedsføring og teknologi. 200 VIP-gjester fra Hospitality Technology Europa vil bli invitert til HSMAI European Travel Marketer Awards.

Kriterier

De nominerte bedømmes av en jury bestående av ledere fra noen av Europas fremste aktører. Kåringen baseres på følgende kriterier:Kreativitet og innovasjon Nyskapende salgsaktiviteter Markedsføring OmsetningBenyttelse av ny teknologi i kampanjer Presentasjon i utfordrende situasjoner Salgskampanjer som har gitt spesiell høy avkastning.

Et årlig arrangement

– The Top 20 vil bli vår et årlig arrangement, som feirer salg, markedsføring og teknologi i vår bransje. Kreative strategier, lidenskapelig engasjement og skarp intelligens gjør at disse fagpersonene ikke bare har økt lønnsomheten i sine organisasjoner, men har også virkelig hevet standarden for hotell og reiselivsindustrien som helhet, sier Ingunn Hofseth, administrerende direktør i HSMAI Europe.

– Vi er svært glade for å samarbeide med HSMAI Europe og at det legges til kategorier innen teknologi. Vi føler at ved å inkludere disse kategoriene kan organisasjonene gå sammen for å hedre de beste innen innovasjon, gjesteopplevelse og revenue management. De nominerte kjenner til hvordan teknologi kan drive salg og øke lønnsomhet, sier Claudia Harris, event manager hos Hospitality Technology Europe.

Samtidig med Smak 2014

Prisutdelingen vil bli arrangert tirsdag 4. februar på det prestisjetunge Jumeirah Carlton Tower, og alle VIP-delegatene ved Hospitality Technology Europes VIP-program er invitert til å delta på det som ser ut til å være et av høydepunktene for europeisk hotell- og reiseliv i 2014. Selve messen arrangeres tirsdag 4. og onsdag 5. februar – altså samtidig med den store Smak-messen på Norges Varemesse…

Nominer kandidater

«Vi trenger deg til å foreslå gode kandidater til disse tildelingene, og er sikker på at du kjenner enkeltpersoner, enten i din egen organisasjon eller i ditt nettverk som har utmerket seg spesielt. Prisen anerkjenner enestående individer. Vennligst kontakt oss med din nominasjon, personens stillingstittel og firmanavn, sammen med et kort (maks 150 ord) avsnitt om dine grunner for å nominere dem. Nominasjonene sendes via e-post til postbox@hsmai.no merket i emnefeltet som «Top 20 Individual Award Nomination», heter det i en pressemelding.

Det er åpnet for nominasjoner nå, og siste frist for påmelding er 9. januar 2014.

Juryen

Juryen vil bestå av bransjeeksperter og andre valgt av HSMAI Europes medlemmer og ledelse, skal juryere nominasjonene for Top 20 Awards. HSMAI velger jurymedlemmer som har vist eksepsjonell lederskapsevne og har enestående kunnskap om hotell- og reiselivsbransjen. Jurymedlemmene holder de høyeste standarder for integritet og engasjement for å hedre personer som har vist ekstraordinær lederskap i vår bransje i løpet av de siste 18 månedene. Hele prosessen følger disse retningsgivende prinsippene og dommere må ekskludere seg selv fra å score dersom det kan oppstå en interessekonflikt. Nominasjoner er scoret på en skala fra 1 -10 for resultatene av deres ledelse for spesifikke salg- og markedsføringsaktiviteter.

– HSMAI Europe Awards handler om å bringe sammen aktørene i bransjen og feire deres bidrag til hotell og reisebransjen som helhet. Prisutdelingen vil også gi en mulighet for de som deltar for å dele sine kunnskaper og erfaringer med hverandre og samtidig utvikle sine nettverk og lære om nyskapninger innen bransjen, sier Ingunn Hofseth, administrerende direktør i HSMAI Europe.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS