Vulkan Bloggelite

Den norske bloggeliten samles på Vulkan

Norges viktigste kåring for bloggere, Vixen Blog Awards har valgt å samarbeide med Scandic Vulkan om sine arrangementer frem mot finalen 22 januar. Samarbeidet kommer i forlengelsen av at hotellet lanserte sitt unike tilbud rettet mot bloggere, Bloggers Inn.

Publisert

Vixen Blog Awards er Norges uavhengige kåring av norske og internasjonale blogger, og regnes som det viktigste i denne sjangeren. Prisutdelingen kårer de mest inspirerende, kreative og nyskapende bloggene innen mote, trend, skjønnhet, interiør og livsstil. I årets konkurranse er det kommet inn mer enn ti tusen nominasjoner.

– Bloggere blir en viktigere og viktigere målgruppe for Scandic, og Scandic Vulkan har valgt å satse spesielt på disse. Samarbeidet med Vixen Blog Awards er naturlig nok viktig for oss, og en fin anledning til å la landets viktigste bloggere oppleve Scandic Vulkan, sier hotelldirektør på Scandic Vulkan Monica Egeberg.

Bloggers Inn

Tidligere i høst lanserte Scandic Vulkan Bloggers Inn, et helt unik tilbud rettet mot bloggere. Bloggers inn er et hotellrom utstyrt med iPad, kamerastativ, trådløse høyttalere, selvutløser og fjernkontroll til Nikon og Canonkameraer, samt et eget inspirasjonsbibliotek. Bloggere fra både inn og utland kan søke om å få bo kostnadsfritt på hotellrommet, og er et tiltak som skal gjøre Scandic Vulkan i Oslo til et samlingssted for norske bloggere.

– Responsen på Bloggers Inn har vært enorm, og vi tror at samarbeidet med Vixen Blog Awards vil bidra til ytterligere pågang. Det er ingen andre hoteller som kan tilby noe som er så skreddersydd bloggernes behov, fortsetter Egeberg.

Flere arrangementer

Samarbeidet mellom Vixen Blog Awards og Scandic Vulkan inkluderer flere arrangementer frem mot finalen i konkurransen. Allerede torsdag 21. november gikk det første av stabelen, i form av et semifinalearrangement.

Neste arrangement vil være 9. januar – hvor samtlige finalister vil presenteres. Hotellet vil også innkvartere flere av finalisten i forbindelse med finalen 22. januar. Selve finalen finner sted på Edderkoppen Teater i Oslo.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS