Thon hotels

Cupfinale-målkalas gir megarabatt

Thon Hotels lovet på forhånd 10 prosent rabatt på utvalgte hoteller i Molde og Trondheim per mål i cupfinalen. Etter den historisk målrike finalen med 4-2-seier til Molde over Rosenborg betyr det hotellrom for under 300 kroner.

Publisert

– Søndagen var en fantastisk fest for noen, og en skikkelig nedtur for andre. Enten du vil bli med å feire eller deppe finner du i hvert fall noen veldig gode cup-tilbud i de to byene, sier markedsdirektør Turid Nyeggen i Thon Hotels.

Thon Hotels sponser cupen, og før finalen bestemte hotellkjeden seg for at de tre hotellene i Trondheim og Molde skulle gi 10 prosent rabatt per scorede mål i løpet av ordinær tid.

Molde og Rosenborg svarte med til sammen seks mål, den mest målrike finalen siden 1997 da Vålerenga slo Strømsgodset med samme siffer, og 1990 da Rosenborg slo Fyllingen 5-1.

Dermed kan du nå booke en hotellweekend i Molde for 340 kroner og i Trondheim for under 300 kroner.

– Det har vel aldri vært billigere. Siden cupfinalene de siste årene har vært målfattige, satte vi en minimumsrabatt på 20 prosent i tilfelle lagene sviktet foran mål. Det viste seg å være helt unødvendig, sier Nyeggen.

Cupfinalerabatten gjelder helger i desember og må bestilles innen tirsdag 26. november klokka 15.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS