Kviknes Hotel1

Beste historiske hotell i Europa ved vannet

Gjennom Historic Hotels of Europe er Kviknes Hotel i Balestrand kåret til “Best Historic Hotel of Europe by the water” i 2014.

Publisert

Det historiske hotellet Kviknes Hotell ligger idyllisk til i Balestrand. Nå er det kåret til det beste historiske hotellet i Europe med beliggenhet ved vann/hav.

Kviknes Hotel er ett av 47 hoteller og 16 spisesteder i De Historiske Hotel & Spisesteder, som igjen er tilknyttet Historic Hotels of Europe.

Utsikt utover Sognefjorden fra Kviknes Hotel.

«Dette er en pris vårt medlem fikk i sterk konkurranse med historiske hoteller i hele Europa, og er en anerkjennelse til den kvalitet og tradisjon Kviknes Hotel gir sine gjester som besøker en av verdens vakreste fjorder, Sognefjorden. Kviknes Hotel har vært et historisk fjordhotell i generasjoner for gjester fra hele verden der godt vertskap, lokale matopplevelser sammen med storslått utsikt har gitt et unikt reiselivsprodukt», skriver Nils Henrik Geitle, administrerende direktør i De Historiske Hotel & Spisesteder i en pressemelding.

Her kan du se hvilke 10 europeiske historiske hotell som fikk priser

De Historiske Hotel & Spisesteder

De Historiske Hotel & Spisesteder der Kviknes Hotel er stolt medlem, består i dag av 47 hoteller og 16 spisesteder, der det kreves et bevisst forhold til vertskapsrollen, lokale matopplevelser og gode serviceopplevelser.

Medlemmene har alle individuelle særpreg og karakter, men med en felles kvalitetsstandard for Historisk Kvalitet sikrer man et gjennomgående høyt nivå i gruppen.

"
Powered by Labrador CMS