Accor logo

Accor hylles som arbeidsplass

Hotellgruppen Accor har blitt kåret som en av verdens 25 beste multinasjonale arbeidsplasser av instituttet Great Place to Works. Instituttet gjennomfører årlig verdens største undersøkelse av arbeidsplasser.

Publisert

– Bedriftene på denne listen er for tredje året på rad arbeidsplasser der ansatte føler trygghet, stolthet og fellesskap. De jobber hardt med konstant å forbedre situasjonen for sine ansatte og sette nye standarder for arbeidsplasser i fremtiden, sier China Garman, global administrerende direktør i Great Place to Works.

Program for å motivere

Accors personalpolitikk er egentlig et konsept for å motivere og beholde dyktige medarbeidere til å være i stand til å sikre kundene god service på lang sikt.

Siden 1985 har selskapet hatt programmet «Académie Accor» som går ut på å fremme internasjonal mobilitet for de ansatte i selskapet. For å støtte medarbeidernes kompetanseutvikling, motivasjon og lojalitet har konsernet en målsetting om at 75 prosent av hotellenes administrerende direktører skal utvikles gjennom intern forfremmelse frem til 2015.

Sosiale medier

For å tiltrekke seg nye talenter, bruker Accor ulike verktøy som Facebook, LinkedIn eller Pinterest samt portalen AccorJobs. Portalen er tilgjengelig på 12 språk, den hadde over fem millioner besøkende i 2011, markedsførte 20 000 arbeidsplasser og praksisplasser, og fikk nesten 500 000 søknader.

– Det er naturligvis veldig morsomt at det gode arbeidsmiløet vårt får internasjonal anerkjennelse. Særlig ettersom vi har mange skandinaver som jobber på hotellene være rundt om i verden, blant annet i Thailand, Russland og Australia, sier Jan Birkelund, salgssjef hos Accor i Skandinavia.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS