Mobiltelefon utsjekk COLOURBOX3287259

Tilbyr hotellutsjekk med mobilen

Nå kan gjestene snart sjekke ut fra hotellrommet sitt hos Scandic med mobilen eller PC-en. Med hjelp av noen få tastetrykk kan gjesten bekrefte regningen, få kvitteringen på e-posten og bare levere nøkkelkortet i resepsjonen. Scandic tester ut den nye løsningen på Scandic Park i Stockholm, og til høsten rulles tjenesten ut på alle hotellene i kjeden.

Publisert

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

– Dette er et raskt og praktisk verktøy for å gjøre et besøk hos Scandic enda smidigere. Mange er vant til å bruke lignende tjenester når de skal ut å fly eller i nettbanken, og det er naturlig å dette også blir et tilbud hos oss. Med denne løsningen kan gjestene bruke enda mindre tid på å sjekke ut, sier salgs- og markedsdirektør Axel Huus i Scandic Norge.

Scandic blir den første kjeden i Norden som kan tilby en enkel og bekymringsfri selvbetjeningstjeneste på alle sine hoteller.

Utviklet i Frankrike

Det er det franske selskapet Ariane Systems som har laget den nye mobil-løsningen for Scandic. Ariane har spesialisert seg på selvbetjeningsløsninger for hotellindustrien, og har omkring 1500 ulike installasjoner i Europa. Sammen med Ariane har Scandic bygget en brukervennlig løsning for sine gjester.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS