Horecaomslag 0413

Sommernummeret av Horeca på vei

Årets fjerde magasinutgave av Horeca og sommernummeret i 2013 er nå på vei til abonnentene. Les blant annet om Josef Schreiner, som har tjent kokke- og servitørfaget i over 50 år. I dette nummeret finner du også de heteste sommerdrinkene.

Publisert

Omslaget på Horeca nummer 4 2013. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Schreiner, opprinnelig østerriker, kom til Norge og Østfold midt på 60-tallet. Etter over 30 år som kjøkkensjef på velkjente City Hotel i Fredrikstad, har han de siste årene drevet Råde Selskapsmat – med stor suksess.

Råde Selskapsmat er vår typebedrift i dette nummeret, mens du kan lese enda mer om Josef Schreiner i portrettet.

Les mer i Horeca nummer 4 2013

Du kan abonnere på Horeca her

De Historiske med nyheter

De Historiske hotel & spisesteder feirer 20-årsjubileet med en ny sømløs bookingfunksjon som gjør det mulig å booke ferdige kortferier med kombinasjon av historiske hoteller, spisesteder og skip i Norge.

Nå er nemelig også to skip kommet med i De Historiskes portefølje: To av landets mest ærverdige båter, DS Skibladner og MS Henrik Ibsen, er nå knyttet opp mot den unike medlemsorganisasjon – som Historiske Båtopplevelser

Les mer i Horeca nummer 4 2013

Sjømatkjøkken i Trondheim

Du tar en restaurantsjef med touch av Bagatelle, sper på med to fremmelige, unge kvinnekokker, og legger på en traust tante som kan kunsten å håndtere hyse og kryddere og urter – så det blir de deiligste grove fiskekaker som både dufter og smaker av gamle Stoksund.

– Det er i tiden; norsk tradisjonsmat er hotteste trend, sier gründer Anne Morkemo (46) til Horeca. Hun er daglig leder for Ågot Lian Sjømatkjøkken i Trondheim. Du kan lese mer om restauranten i Horeca nummer 4 4013

Chablis på menyen

Da Clotilde Davenne fylte 18 forsto hun at hun var på vei inn i vinens fascinerende verden. I dag har hun et velrenommert navn med bortimot stjernestatus i Chablis. Les mer om hennes viner i dette nummeret.

Over flere sider kan du også lese mer om de hotteste sommerdrinkene, og om norskproduserte VÅR, som faktisk anbefales av vinkelnerne.

Les mer om sommerdrinkene i Horeca nummer 4 2013

Bli abonnent på Horeca her

Spesielt toalett

Atle Lægreid på Best Western Lægreid Hotell i Sogndal bestemte seg for å gjøre hotellgjestenes toalettbesøk uforglemmelig. Han la halvannen million kroner på bordet, kjøpte lettkledde voksdukker fra England, og skapte sitt eget red light district bak pissoarene. Les mer og se bilder fra det spesielle toalettet i dette nummeret.

Ellers finner du lengre artikler om Matomsorgsprisen, Peckels Resept på Kongsberg, fra Quality Spa & Resort Son og Verran Helsetun i Malm i denne utgaven.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spalteneBransjenytt, Nytt om navn, Landet Rundt, Horecatrender, Norden Rundt, Verden Rundt, Produkter, Bransjejus, Bransjekalender og Messenytt.

God lesning!

Du kan abonnere på Horeca her

Du kan også abonnere gratis på nyhetsbrev fra Horecanytt.no her

"
Powered by Labrador CMS