Martin Holmen

Innkjøpsgruppen med store sikkerhetsavtaler

230 restauranter og kafeer i Umoe Restaurants AS og 83 hoteller i Nordic Choice Hotel inngår i to nye rammeavtaler om kjøp av sikkerhetstjenester i Innkjøpsgruppen. ISS Facility Services AS er det tredje selskapet i denne gruppen.

Publisert

Avtalen gir oss mulighet til å levere sikkerhets-, vakt- og ordensvakttjenester til selskaper som står sterkt blant det norske folk, sier administrerende direktør Martin Holmen i Securitas.

Umoe Restaurants AS og Nordic Choice Hotels er to av selskapene i Innkjøpsgruppen som nå har valgt Securitas og Loomis som sikkerhetssamarbeidspartnere. ISS Facility Services AS er det tredje selskapet i denne gruppen. De har allerede et partnersamarbeid med Securitas.

Teknikk, mobile tjenester og ordensvakttjenester

Avtalen med Securitas omfatter i hovedsak teknikk og mobile tjenester, i tillegg til ordensvakttjenester som leveres av datterselskapet PSS Securitas. All tjenester innen kontanthåndtering skal utføres av Loomis.

Peppes Pizza, Burger King, TGI Fridays, Starbucks, La Baguette og Café Opus er blant merkevarene som representeres i de flere enn 230 selskapene i det ekspanderende Umoe Restaurants AS.

Viktig med god sikkerhet

– Umoe er Norges ledende serveringskjede og god sikkerhet er avgjørende for å kunne levere de beste tjenestene i markedet. Med den nye Securitas-avtalen vil vi styrke sikkerheten vår, blant annet gjennom nye tekniske sikkerhetsløsninger, sier Stig Hagen-Westerlund.

Han er innkjøpsdirektør i Umoe Restaurants AS, og støttes av Anders Lidman, som er innkjøpssjef i Nordic Choice Hotels AS.

– Moderne sikkerhetsløsninger er avgjørende for å gi hotellgjester en god og trygg hotellopplevelse, sier han.

– Vi er stolte av å kunne levere sikkerhetsløsninger til Innkjøpsgruppen, som representerer noen av Norges ledende konsern i servicenæringen. Avtalen gir oss mulighet til å levere sikkerhets-, vakt- og ordensvakttjenester til selskaper som står sterkt blant det norske folk, sier administrerende direktør Martin Holmen i Securitas.

– Vi har tidligere brukt Nokas på både kontanthåndtering, fysisk sikring og det som eventuelt har vært av mobilt vakthold. Når vi nå bytter, går vi over til Securitas når det gjelder teknikk og manuelle tjenester. Unntaket er kontroll, som fortsatt skal utføres av Pegasus. Kontanthåndteringen setter vi heretter bort til Loomis, sier sikkerhetssjef Peter Rahm i Umoe Restaurants AS.

Nordic Choice Hotels har ikke tidligere hatt sentrale avtaler om sikkerhetsleveranser, men valgt lokale varianter. Nå skal de også bruke Securitas og Loomis på samme måte som Umoe gjør.

Powered by Labrador CMS