Comfort Hotel Winn Umeå1

Åpner hotell i Umeå

Nordic Choice Hotels åpner snart et nytt hotell i Sverige Comfort Hotel Winn i Umeå åpner dørene 14. september 2013. Hotellet blir 52 meter høyt, med 12 etasjer og 185 rom. I tillegg blir det en restaurant på 300 kvadratmeter.

Publisert

Comfort Hotel Winn i Umeå åpnes i september 2013.

– Dette hotellet vil bringe noe nytt til Umeå. Våre rom vil ha spennende design, fantastiske senger og ikke minste byens beste utsikt. I første etasje finner du restaurant og en stor lobby hvor alle gjester, og Umeås innbyggere alltid er velkomne. Dette hotellet vil bli en helt naturlig møteplass i byen, sier hotelldirektør Chris Pedersen.

I tillegg til det nye Comfort Hotel Winn, vil om kort tid et av Sveriges beste og mest moderne bykjøpesenter, Utopia, åpne. 20 000 kvadratmeter med shopping og opplevelser vil være tilknyttet hotellet med egen inngang.

Møtepunkt i Umeå

Slik ser et av dobbeltrommene ut på det nye hotellet i Umeå.

– Med hotellet og kjøpesenteret realiserer en drøm vi har hatt veldig lenge; et naturlig midtpunkt og møtepunkt i Umeå. Enten du skal overnatte, spise eller shoppe, så finnes alt under et tak. Nå gleder vi oss bare til å ønske gjestene velkommen, sier Håkan Martinell, VD for Balticgruppen Fastighet AB, som bygger hotellet.

Konkurransedyktighet på pris, sentral beliggenhet og innovative gjesteløsninger er noe av det som kjennetegner Comfort Hotels.

Den moderne hotellgjest

– Vi har utviklet et hotellkonsept tilpasset den moderne hotellgjest. I alle byer vi har rullet ut dette konseptet har vi lykkes godt og gleder oss nå til å tilby det samme i Umeå, sier Arne Haugen, kjededirektør Comfort Hotels.

Arkitekten Anders Björkén har fått nær fritt spillerom i utformingen av hotellets interiør.

– Comfort Hotels tør å tenke utradisjonelt i tradisjonell og konservativ bransje. Derfor er det veldig inspirerende å jobbe med prosjekter som Comfort Hotel Winn. Resultatet har blitt en lek mellom moderne møbelklassikere og glade farger som kommer til å skape en unik, inspirerende og behagelig atmosfære, sier Anders Björkén.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS