BjarteGjerdeFrokostsal (3)

Kompetanse som konkurransefortrinn

På Landskonferansen 2013 settes søkelyset på hvordan skoler, utdanningssystemet og bedriftene kan være med på å heve kompetansen, og ta vare på den kompetansen som allerede er i bedriften.

Publisert

Direktøren på Rica Nidelven, Bjarte Gjerde, deltar på Landskonferansen og forteller om hvordan vinnerkultur skapes. (Foto: Morten Holt)

Du får høre regiondirektør og hotelldirektør ved Rica Nidelven, Bjarte Gjerde, fortelle sin oppskrift på "hvordan skape en vinnerkultur".

Du kan få innblikk i hvordan XXL Lofoten har gjort forretnings- og arrangementsturisme til vinnersuksess i Lofoten - de ble kåret til Årets Reiselivsbedrift 2012.

På tur i Lofoten.

Felles for begge bedriftene, og mange av de andre du møter på konferansen, er at de satser på kompetanse som et konkurransefortrinn. Samarbeid mellom skole og arbeidsliv er med på å sikre fremtidig kompetanse til reiselivsnæringen.

Krohn Devold på plass

NHO Reiselivs nye administrerende direktør, Kristin Krohn Devold, ønsker velkommen, og ordfører Fabian Stang åpner konferansen og deler ut årets kompetansepris.

Hvor og når?

Landskonferansen arrangeres fra torsdag 24. oktober kl. 10.00 til fredag 25. oktober kl. 14.00 i Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27, Majorstuen i Oslo.

Konferansen arrangeres i samarbeid med NHO Mat og Landbruk, NHO Mat og Drikke samt FHL.

Velkommen til Landskonferansen 2013, nå er det tid for å melde seg på! oppfordres det i en melding fra NHO Reiseliv.

Les mer om konferansen og meld deg på her

"
Powered by Labrador CMS