Bonerowski Pawel Prokuski (3)

Hvert rom med egen ballsal

Det hadde ikke vært noe problem å både doble og kanskje tredoble antall rom på dagens areal på Bonerowski Palace i Krakow. Det ønsker ikke driverne. De vil tilby noe annerledes i turistbyen. I hvert eneste av de 15 særegne rommene på hotellet kan du arrangere selskap.

Publisert

Pawel Prokuski i en av de største suitene – med utsikt mot den store markedsplassen i Gamlebyen i Krakow. (Foto: Morten Holt)

For de store flatene – uten spesielt mange møbler, preger det luksuriøse hotellet Bonerowski Palace, som ligger helt ute på den sentrale markedsplassen/hovedtorget i Gamlebyen i den polske byen.

Skal ha god boltreplass

Hestekyss rett utenfor hotellet. Bonerowski Palace holder til i den hvite bygningen. (Foto: Morten Holt)

– Vi ønsker at gjestene skal ha god boltreplass, og enormt store rom har blitt hotellets varemerke. Likevel, noen av rommene er kanskje litt unødvendig store, sier Pawel Prokuski mens han viser oss rundt på de forskjellige rommene, flere av dem med nydelig utsikt mot markedsplassen – stedet ”alle” som besøker Krakow må innom.

Saken fortsetter under bildet

Anna Litwinski og Pawel Prokuski ved en av de mange lyskronene på hotellet. (Foto: Morten Holt)

De 15 rommene, det er åtte Deluxe-rom og sju suiter i forskjellig størrelse, har interiørdesign inspirert av en helt spesiell blanding av gammel, moderne og tradisjonell stil. Som gjest kan du ikke la være å legge merke til de overdådige gardinene og tapetene, de mange fargene og de store lysekronene.

Kåret til Polens beste

Fra restaurant Milano på hotellet. (Foto: Morten Holt)

Nylig ble hotellet, som har fem stjerner, kåret til ”The Best Luxury Hotel” i Polen i 2012 av Tripadvisors lesere.

Hotellets restaurant Milano ligger helt ut mot markedsplassen, og her kan du nyte frokosten i mens du studerer morgenfuglene ute på plassen. Er det godvær, er det også egen uterestaurant – selvfølgelig også ut mot torget.

Du finner mer informasjon om hotellet på Palacbonerowski.com

"

Foto: Morten Holt

Powered by Labrador CMS