Blåbyen Hotel Sortland

Hotellet blir mindre og mindre

I mai ble det klart at det ikke blir noe Radisson Blu-hotell i Sortland. Blåbyen Invest avsluttet samarbeidet med Rezidor, og er nå i samtaler med andre hotellkjeder. Samtidig blir hotellet mindre og mindre. Blåbyens nye hotell krymper til seks etasjer, skriver SortlandsAvisa denne uka.

Publisert

Skisse av Blåbyen Hotel i Sortland.

De første planene for Sortlands nye hotell ble lansert for snart 10 år siden. Prosjektet er gått fra ti etasjer med badeland, til sju etasjer uten. Samtidig er det varslet færre rom.

Nå varsles det at det blir enda mindre: I arbeidet med å kutte kostnadene i henhold til vedtatt investeringsramme og avtaler med banken, har hotellet krympet til seks etasjer, skriver SortlandsAvisa.

– Skal bli mer kompakt

– Vi går nå ned én etasje, og utvider litt på første etasje. Det blir et bra hotell, mer kompakt og enda mer driftseffektivt, uttaler Geir Abel Ellingsen til SortlandsAvisa. Han opplyser også at det vurderes å redusere til 135 rom, men det er ikke tatt noen endelig avgjørelse på dette.

Sortlandhotellene

"

Sortland Hotell. (Foto: Morten Holt)

Det er i dag to hoteller i Sortland, som begge drives av Sortlandhotellene, som ledes av Harald Mikal Jacobsen.

Dette er Sortland HotelL og Strand Hotell, og selskapet har de siste årene vist veldig gode resultater, med en omsetning på drøyt 20 millioner kroner.

Les hele saken på Sortlandavisa/Vesterålen Online

"
Powered by Labrador CMS