ÅretsMatgledebedriftAlbatross1

På let etter Årets Matgledebedrift

Bocuse d'Or-deltaker Ørjan Johannessen, som nå er på plass i Frankrike for å forsvare Norges ære i Bocuse d’Or, er juryformann i den landsdekkende konkurransen Årets Matgledebedrift 2013, som nå er åpnet for påmelding.

Publisert

Kantineleder på Albatross Frende Forsikring, Catrine Meijers (til høyre) feirer seieren i 2012. (Foto: Tine På Menyen)

Sammen med jurymedlemmer fra TINE Partner og NKL skal han finkjemme Norges storhusholdningsbedrifter for å finne de mest kreative, matglade og innovative bedriftene.

– Årets Matgledebedrift er en konkurranse som gir en fin utfordring i hverdagen.. Vi ser at de bedriftene som er med, utvikler seg gjennom året. Det finnes utrolig mye talent blant norske storhusholdningskokker, og det er hyggelig å være med og inspirere og løfte dem frem, sier Johannessen.

Johannessen gikk seirende ut av den europeiske finalen i Bocuse d'Or Europe i mars 2012, og skal igjen i ilden under verdensmesterskapet i kokkekunst i Lyon 30. januar.

Reise til Bocuse d'Or Europe 2014 i førstepremie

Jurymedlem og president i Norges Kokkemesteres Landsforening, Kristine H. Hartviksen. (Foto: Fredrik Ringe)

Førstepremien i Årets Matgledebedrift 2013 er en matfaglig reise til Bocuse d`Or Europe i Stockholm neste år, der de får følge Europas beste kokker på nært hold.

Andre- og tredjepremien er en matfaglig reise i Norge, og i tillegg vanker det flotte premier til vinnerne av delkonkurransene. Brita Unnerud, senior prosjektleder i TINE Partner, sier Årets Matglede er en inspirerende opplevelse.

Løfte kreativiteten og matgleden

– Vårt mål er at konkurransen vil bidra til å løfte kreativiteten og matgleden blant alle deltakerne, sier hun. Kreativitet og matglede i sentrum, sier Unnerud.

Jurymedlem og president i Norges Kokkemesteres Landsforening, Kristine H. Hartviksen, gleder seg til å se den flotte og kreative innsatsen som blir gjort ved norske serveringssteder.

– Årets Matgledebedrift er en konkurranse som gir kokker over hele landet en piff til å yte det lille ekstra. Mine beste tips til deltagerne er å overraske gjestene med noe nytt hver dag, holde en jevn kvalitet hele veien og huske å ha det gøy på jobb, sier hun.

Bergensseier i 2012

Vinnerne av Årets Matgledebedrift i 2012 ble Albatross-kantina ved Frende Forsikring i Bergen. Kantineleder Catrine Meijers sier de ble inspirert til seier av inspirerte ansatte og gjester.

Les mer om Årets Matgledebedrift 2012 her

– Vi har et godt sammensveiset team på jobb, og så har vi jo noen fantastiske gjester. Frende forsikring og alle som jobber der viser tydelig at de setter pris på kantinen, og da er det jo lett å gjøre litt ekstra stas på dem. Vårt mål er å gi gjestene en ekstra god opplevelse, og å spre matglede gjennom kunnskap, kreativitet og engasjement, sier Meijers.

Som vinnere av konkurransen, får kantinen en reise til Lyon og Bocuse d`Or, der de får følge Ørjan Johannessens innsats i verdensmesterskapet fra orkesterplass.

Pressemelding

"
Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS