Mainport Hotel Inntel Hotels2
Mainport Hotel Inntel Hotels2

Mainport, nytt medlem av Design Hotels

Hotel Mainport, det nyeste hotellet i Inntel Hotels sin portefølje i Rotterdam i Nederland, ble tatt opp i Design Hotels i desember. Hotellet, som åpnes i april 2013, vil få fem stjerner, har 215 rom, og er lokalisert i Rotterdam sentrum, nær den gamle havnen og den kjente Erasmus-broen i byen.

Publisert

Hotel Mainport i Rotterdam er nå medlem av Design Hotels.

Mainport tilbyr store romslige rom, som blant annet funkisrommet The City XL og suitene Waterfront Sauna, som har sin egen badstue og Waterfront Spa, der du i tillegg til badstue også finner både et stort boblebad rett ved vinduet, med utsikt utover den nederlandske havnebyen.

På hotellet finner du også Spa Heaven i åttende etasje. Som navnet tilsier er dette et spaområde som tilbyr det meste. Hotellets restaurant heter Down Under, og er inspirert av australske retter.

Les mer på hotellets hjemmeside

Et unikt hotell

– Fra første dag har vi ønsket å skape et helt spesielt hotell, et hotell som skiller seg ut fra alle de andre Rotterdam, i hele Nederland, ja kanskje i hele verden. Design, arkitektur og kunst gjør vårt hotell annerledes. At vi nå er tatt opp som medlem i Design Hotels, er en stor anerkjennelse for arbeidet vi har gjort, sier administrerende direktør på Mainport Hotel, Hans van Schaick.

Les også: Er dette Nederlands mest spesielle hotell?

Design Hotels

Design Design Hotels har nå 200 forskjellige hoteller i 40 land. I Norge er det Grims Grenka og The Thief på Tjuvholmen, som åpner nå i januar, som er med.

Les mer på Designhotels.com

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"