Umoe Diplom Is

Årets leverandører til Umoe

Diplom Is (kategori mat), Solera Beverage Group (kategori drikke) og Pulp Grafisk (kategori varer og tjenester) er kåret til Årets leverandører 2012 av Umoe Restaurant Group AS.

Publisert

Vinner kategori mat, Diplom Is: Fra venstre Eirik Kruse, Knut Habberstad, Bjørg Bromark (juryleder) og Tor Morten Myrseth (jurymedlem).

Årlig kårer Umoe Restaurant Group AS, serveringskjeden med selskapene Peppes Pizza AS, King Food AS/Burger King, Blender AS, (Café Opus, La Baguette, Fattigmann, Lufthavnservering og Konseptrestauranter), American Bistro AS/TGI Friday’s, og fra 2013 også Starbucks, som brukere av leverandørenes produkter og tjenester, en årlig kåring av sine beste leverandører.

Med basis i en spørreundersøkelse som er foretatt på URGs serveringssteder, har en jury vurdert alle leverandører etter fastsatte kriterier. Juryen for 2012 har bestått av Bjørg Bromark (innkjøpsavdelingen i URG, juryleder), Espen Holm (Friday’s), Aud Kvålshagen (Blender), Tor Morten Myrseth (Peppes Pizza) og Sven Erik Pütz (Burger King).

Utdelingen skjedde under URGs årlige julelunsj for leverandørene på TGI Friday’s på Aker Brygge i Oslo.

Vinner kategori drikke, Solera Beverage Group: Fra venstre Tore Strømsholm, David Moir, Johan Kinsten, Stein-Erik Treverket, Børge Olsen (på huk foran), Bjørg Bromark (juryleder) og Tor Morten Myrseth (jurymedlem).

Vinner kategori varer og tjenester, Pulp Grafisk: Fra venstre Bjørg Bromark (juryleder), Anja Grøndal, Cicilie U. Winther og Espen Holm (jurymedlem)

Les mer på Urg.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS