Skybar Radisson Trysil

Radisson med skybar i Trysil

I:C Blu Sky & Pianobar på Radisson Blu Resort Trysil er ikke bare Trysils eneste skybar – den er også den eneste i sitt slag i samtlige norske skiparadis. Stikkord er silkemyke pianotoner, utsøkt sushi, perfekte drinker og topp service. Alt servert på sølvfat. – Vi ville gjøre noe helt nytt, og dette var noe Trysil-publikummet virkelig trengte. Hva er vel mer naturlig enn å løfte hodet og tenke ”Music in the sky” når du skal designe en skybar, sier hotelldirektør på Radisson Blu Resort Trysil, Kjell Erik Nordahl.

Publisert

Liv og røre i skybaren på I:C Blu Sky & Pianobar på Radisson Blu Resort Trysil.

«I:C Blu sky & Pianobarer er plassert i åttende etasje på Radisson Blu Resort Trysil, og byr på nydelig utsikt over fjellene. Men det er innendørs det skjer. Den største nyheten og forandringen i baren fra tidligere, er levende musikk, presentert av noen Skandinavias dyktigste pianister som på formidabelt vis løfter stemningen med kjente poplåter», heter det i en pressemelding fra Rezidor.

Raffinert afterski

Interiørdesignet i I:C Blu Sky & Pianobar står i sterk kontrast til de bitende kuldegradene utenfor hotellet. Lyssettingen i lokalet skifter fra varmt oransje til isblått, og den langstrakte baren, lun knitring fra en åpen peis og behagelige sofagrupper danner en gylden setting rundt mat- og drikkekonseptet.

Sushimenyen kompletteres elegant av Japansk sake og Thailands øl. I tillegg har I:C Blu Sky & Pianobar som målsetning å tilby Trysils beste utvalg av klassiske drinker, cocktails og champagne. Alt servert av håndplukkede bartendere fra hele Skandinavia som kan faget til fingerspissene.

Sett punktum for dagen

Interiøret i I:C Blu Sky & Pianobar favner om alle; både de som vil danse, ta en drink i baren eller slå av en prat i sofagruppene der lydnivået er mer dempet.

– Ambisjonene er store. Målet vårt er at du skal ha en helt rå dag i bakken, men at du ikke har kjent pulsen på Trysil før du har vært innom I:C Blu sky & Pianobar, konstaterer hotelldirektør Nordahl.

Pressemelding

il du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS