1. plass kokk Norgescup 2013

Lærlingene fra Statholdergaarden imponerte igjen

Statholdergaarden befestet i helga sin posisjon som Norges kanskje aller beste lærlingebedrift. I kokkeklassen ble det dobbeltseier i Norgescup, mens servitørlærlingene fra Bent Stiansens anerkjente restaurant i Oslo også stakk av med seieren i konkurransen, som ble arrangert i Rogaland.

Publisert

Joachim Lindgren og Jonathan Kolbu fra Statholdergaarden vant kokkeklassen. (Foto: NKL.no)

Her er resultatene fra Norgescup for lærlinger 2013

Kokkelag

1. plass:

Joachim Lindgren og Jonathan Kolbu fra Statholdergaarden.

Lagleder: Torbjørn Forster2. plass:

Annebjørg Sekkenes og Jonas Seim fra Statholdergaarden.

Lagleder: Øyvind B. Dalelv3. plass

Caroline Øverland og Carola Robles fra Renaa Restauranter.

Lagleder: Svein Erik Renaa4. plass

Leopold Prytz Rose og Martin Trana fra Riva Nidelven Hotel

Robin Baldi og Reidun Iren GiIleshammer fra Scandic Neptun Luculles

Kristoffer Andreas Myrvoll og Andreas Johansen fra Bryggerikaia.

Servitørlag

Camilla Laugerud og Gjermund Nygjelten fra Statholdergaarden vant servitørklassen. (Foto: NKL.no)

1.plass

Camilla Laugerud og Gjermund Nygjelten fra Statholdergaarden.

Lagleder Maiken Løkke.

2. plass

Sigurd Eilerås og Andre Alina Gjemstad fra Måltid i Agder AS.

Lagleder Kim Wiuff.

3. plass

Tora Karen Knutsdottir og Torunn Galina Nygard fra Brasseri Cava Trondheim.

4. plass

Samir Zarifi fra Jeløya Radio

Michelle F. Dahl og Luis Andres D. Gonzales fra Scandic Neptun

Haakon Teig og Christian A. Berger fra Markveien Mat & Vinhus.

Les mer på NKL.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS