Illustrasjon unge kokker

Flere glade unge til restaurant- og matbransjen

Godalen Videregåendeskole og Herlige Restauranter Stavanger med sine samarbeidspartnere og leverandører Prima Jæren, Idsøe, Enghav og Bama starter prosjektet “Flere glade unge til restaurant- og matbransjen». Målet med prosjektet er økt rekruttering til restaurant- og matfagene og bransjen.

Publisert

Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Herlige Stavanger Restauranter stiller med sine profesjonelle fagfolk og vil, sammen med faglærerne ved skolen, være ansvarlig for en hel undervisningsdag.

Planene videre er hospitering for ungdommer i selskapet og Herlige Restauranter vil også være med på besøk til ungdomsskoler. Herlige Stavanger Restauranter omfatter blant annet restaurantene NB Sørensen, Salza og Straen Fiskerestaurant.

Herlige Restauranter vil være på Godalen videregående skole en hel arbeidsdag med spennende undervisning for elevene ved skolen, samt ungdom som har søkt opptak for skoleåret 2013 - 2014.

Arrangementet finner sted torsdag 21. februar på Godalen Videregående skole.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS