Horecaomslag0113

Årets første Horeca på vei til abonnentene

Årets første magasinutgave av Horeca i 2013 er nå på vei til abonnentene. Her kan du blant annet lese om kombinasjonen øl og hotell på Rica Holberg i Oslo, alt om Bocuse d’Or 2013, om nyåpnede The Thief og om vin fra Chablis – for å nevne noe.

Publisert

Omslaget på Horeca nummer 1 2013. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

I et marked der hotellene gjennom år har blitt mer og mer like, er det om å gjøre å skille seg litt ut i den store massen. Gjestene ønsker annerledes opplevelser når de er på reisefot.

Les derfor blant annet om Bar Bierget på Rica Holberg i Oslo, der de, med F&B Manager Tommy Bratseth i spissen, har gjort et bevisst valg: De satser på øl. I baren finner du ikke mindre enn 30 forskjellige ølsorter, og flere skal det bli, sier Bratseth.

Les mer om Bar Bierget på Rica Holberg Hotel i Horeca nummer 1 2013.

The Thief

The Thief, Petter A. Stordalens nye nyeste tilskudd på hotellhimmelen i Oslo, er også annerledes.

Det nye hotellet har fått enorm mediedekning, både innenlands og utenlands, fordi Stordalen & Co byr på noe annerledes på Tjuvholmen. Du kan lese mer om The Thief og om restauranten Fru K, som drives av Kari Innerå, i dette nummeret.

Bli abonnent på magasinet Horeca nå

Bocuse d’Or

Bocuse d’Or gikk ikke helt som vår deltaker Ørjan Johannessen hadde håpet på. Hat siktet høyt – mot gull, men det ble dessverre ikke medalje denne gangen.

Les mer om Bocuse d’Or 2013 i Horeca nummer 1 2013.

Typebedrift

Impuls har utvilsomt blitt matbyrået med stor M her til lands. I fjor omsatte byrået for 10,2 millioner kroner, en økning på drøye millionen fra året før, og som de foregående årene med gode tall på bunnlinjen (rundt 15 prosent i driftsmargin), og det er budsjettert med 10 prosent omsetningsvekst inneværende år. Det er verdt en omtale under vignetten Typebedrift i den første utgaven av Horeca i år.

Bli abonnent på Horeca her

Chablis

I fylket Yonne, som en gang også omfattet mesteparten av den gamle provinsen Champagne, og nordvest for Côte d’Or, tett opp mot byen Auxerre, ligger Chablis. Chablis er et av Burgunds to store klassiske hvitvinsområder.

Les mer om de utmerkede Chablis-vinene i denne utgaven av Horeca.

Fra Tokyo til Seljord

Bladet er ellers fullspekket med reportasjer både fra Norge og utlandet. Les om kokkeproffenes handlegate i Tokyo, Kappabashi, om ærverdige Seljord Hotel, om Nordmørskafeen i Kristiansund og om Leksvik Helsetun i denne utgaven.

Portrettet denne gangen fant vi i nord: Synne Gulbrandsen i Norges Sjømatråd omtales bare som «Silde-Synne»!

Du finner også en oppsummering av Det Norske Måltid.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Bransjenytt, Nytt om navn, Landet Rundt, Horecatrender, Norden Rundt, Verden Rundt, Produkter, Bransjekalender og Messenytt.

God lesning!

Du kan abonnere på Horeca her

Du kan også abonnere gratis på nyhetsbrev fra Horecanytt.no her

"
Powered by Labrador CMS