Rational 40-årsjubileum LOGO

40-årsjubileum for Rational

Rational AG har utviklet profesjonelle kjøkkenapparater for store og kommersielle kjøkken siden 1973. Banebrytende innovasjoner har ført til at selskapet fra Tyskland er blant de teknologiledende på det globale markedet.

Publisert

Da grunnleggeren, aksjonær og nåværende leder av representantskapet i Rational, Siegfried Meister, begynte å produsere ny varm luft teknologi for 40 år siden, var hans største mål å tilby maksimal effekt for tilberedning av varm mat i profesjonelle kjøkken.

Kombidampovnen – en kjøkkenrevolusjon

Rationals nyskapende teknologi erstattet raskt konvensjonelle produkter, som ble brukt i den kommersielle sektoren. Men ikke nok med det, i 1976, la Siegfried Meister og hans daværende svært lille team, damp til den varme tørre luften, og kombinerte dette med et patentert system.

Dermed så kombidampovnen dagens lys.

I de følgende årene, utløste kombidampovn en revolusjon i kommersielle kjøkken. Den forvandlet produksjonsprosesser og påvirket hele bransjen. Rational fortsetter å sette nye standarder for ytelse i profesjonelle kjøkken over hele verden. Den nåværende milepælen på denne veien var innføringen av SelfCookingCenter whitefficiency ved utgangen av 2011, heter det i en pressemelding.

Enkelt

– SelfCookingCenter whitefficiency bruker mindre energi i forhold til tradisjonelt tilberedingsutstyr, og er vesentlig mer fleksibel og enklere i bruk, sier styreleder i Rational, Dr. Günther Blaschke.

“Ett trykk” på ønsket resultat er nok for SelfCookingCenter whitefficiency til selvstendig å bestemme, regulere og overvåke den optimale kokeprosessen.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS