Radisson Blu Trysil 5 år

Trysil-hotell markerte femårsjubileum

Radisson Blu Resort Trysil har vært en sterk bidragsyter til Trysils utvikling, og er blitt et møtested både for skigjester, hytteeiere og tryslinger. Nylig ble 5-årsjubileet feiret i hotellet ved skibakkene i Hedmark.

Publisert

– Det har vært en spennende tid med sterk utvikling. På mange måter kan man sammenligne dette med et barn som er ferdig i barnehagen, og nå skal starte i første klasse på skolen, sier hotellsjef ved Radisson Blu Resort Trysil, Pontus Åkesson.

Kåret til Norges beste skihotell

At hotellet er populært og av høy kvalitet er det liten tvil om. Nylig ble hotellet kåret til Norges beste skihotell under World Ski Awards.

Les også: Kåret til Norges beste skihotell

– Dette er vi enormt stolte over, og ikke minst glade for. Vi vant på grunn av hotellets unike beliggenhet, et bredt aktivitetstilbud og et supert servicenivå, sier Åkesson.

"

Radisson Blu Resort Trysil ligger kun to timers kjøring fra Oslo. Rommene er designet i en moderne hyttestil. Hotellet er et godt utgangspunkt for utendørsaktiviteter og rekreasjon, så vel som konferanser og spaopphold.

Helårsprodukt

Sammen med de ansatte og destinasjon Trysil er Åkesson klar for å ta et viktig skritt inn i framtiden. De kommende årene planlegges det å forsterke helårsproduktet og opplevelsene rundt dette.

– Vi vil og kommer til å være et hotell og resort som retter seg mot den aktivitetsorienterte gjesten. Den profilen blir forsterket allerede denne vintersesongen og kommende barmarksesong, sier han.

– Vi takker alle gjester og medarbeidere som har vært med oss i løpet av disse fem årene vi har eksistert, og ønsker alle hjertelig velkommen i vår stadige utvikling, sier Åkesson.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS