NHO Service statistikk og trender 2014

Statistikk og trender for norsk servicesektor

NHO Service har utarbeidet den til nå mest omfattende dokumentasjon på servicesektorenes utvikling i Norge.

Publisert

«Alle våre bransjer er gått så nøye gjennom som det per i dag er mulig ut fra de tall vi har tilgjengelig. Denne rapporten er nyskaping. Vi har hvert år laget bransjevise statistikker, men dette er første gang vi presenterer materialet samlet i en publikasjon. I tillegg beskriver vi sentrale utviklingstrekk og trender for våre bransjer det siste året. Vi prøver også å løfte blikket og se fremover på viktige utfordringer», heter det i en pressemelding fra NHO Service.

Viktig bidrag

– Vi tror rapporten kan bli et viktig bidrag når vi som organisasjon vil søke å påvirke dine rammebetingelser i året som kommer. Vi håper også du kan ha nytte av å bruke rapporten som referanse og kilde til økt forståelse av din næring. Rapporten vil være nyttig for alle som er opptatt av tjenestesektorens voksende betydning og utvikling. Vi er nå et mangfoldig fellesskap av spennende bedrifter over hele landet. Det er fra de minste gründerbedrifter til verdensomspennende selskaper, melder informasjonssjef i NHO Service, Bård Fiksdal.

For at vårt næringspolitiske engasjement skal gi resultater er statistikk, fakta og analyse viktig. Særlig arbeider vi for økt markedsadgang i offentlig sektor. Vi vet at våre medlemmer kan bidra til modernisering, økt produktivitet og større valgfrihet i offentlig sektor. Dette er ikke minst viktig for å sikre bærekraftige velferdsordninger i årene fremover.

Les rapporten her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS