NordicChoiceHotels
NordicChoiceHotels

Nordic Choice samlet inn 1,6 millioner kroner

Da tyfonen rammet Filippinene i november, satte Nordic Choice Hotels umiddelbart i gang innsamlingsaksjonen «50 for life». Det har gitt gode resultater.

Publisert Sist oppdatert

Gjennom kampanjen fikk gjestene tilbud om å legge til 50 kroner på regningen. For hver 50 lapp gjestene ga, matchet Nordic Choice beløpet og doblet dermed det totale beløpet. I tillegg fikk medlemmer av selskapets lojalitetsklubb, Nordic Choice Club, mulighet til å donere sine oppsparte bonuspoeng. Etter fire uker kan Nordic Choice nå sende en sjekk til UNICEF på 1 678 871 kroner.

Alle hotell var med

– Selv om blitslampene er slukket, er tragedien fremdeles et faktum; millioner av barn er fremdeles berørt av tyfonen som raserte Filippinene. Støtten fra Nordic Choice Hotels er overveldende og bidrar til at UNICEF kan hjelpe enda flere av de rammede barna, sier Bernt G. Apeland, generalsekretær hos UNICEF.

Samtlige 170 hotell i Skandinavia deltok i innsamlingsaksjonen. Nordic Choice Clubs medlemmer donerte alene bonuspoeng til en verdi av 1 160 392 kroner til innsamlingen. Også Nordic Choice Hotels egne medarbeidere har i kampanjeperioden hatt muligheten til å skjenke en timelønn til kampanjen.

Stolte over resultatet

– Vi har mange engasjerte sjeler blant våre gjester, klubbmedlemmer og 12 000 medarbeider. Jeg vil takke alle sammen for innsatsen som er lagt ned i disse fire ukene. Vi er glad og stolt over dette resultatet og for å kunne bidra med et betydelig beløp til UNICEFs livreddende arbeid, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Gjennom tilsvarende kampanjer i samarbeid med UNICEF, har Nordic Choice, gjester og ansatte tidligere bidratt med totalt 500 000 kroner til de sultrammede på Afrikas Horn i 2011 og 600 000 til ofrene etter jordskjelvet på Haiti i 2010.

Pressemelding