Scandic bedre nettilgang

Høyere netthastighet på alle Scandic-hoteller

God nettilgang er et av de viktigste kriteriene når du skal velge hotell. Med høyere hastighet, ny teknologi og bedre tilgjengelighet for flere brukere, oppgraderer Scandic internettforbindelsen på sine 140 nordiske hoteller. Den nye løsningen skal være på plass i løpet av første kvartal i 2014.

Publisert

Illustrasjonsfoto: Scandic Hotel 

«I 2004 var Scandic den første hotellkjeden i Europa til å tilby kostnadsfri, trådløs internettilgang på alle sine hoteller. Tidligere tok hotellene seg godt betalt for internettilgang for sine gjester. I dag er god nettilgang like selvfølgelig som gode senger og rennende vann. Derfor oppgraderer nå Scandic nettilgangen ved alle sine hoteller i Norden», heter det i en pressemelding fra Scandic Hotels.

Nye vaner

– Endrede brukervaner som behovet for å være tilgjengelig til enhver tid, mer streaming av film, bruk av Skype og andre tjenester har skapt nye forventninger til hotellene. Flere undersøkelser viser at internett er et av de viktigste kriteriene ved valg av hotell, og vi imøtekommer nå dette, sier Axel Huus, salgs- og markedsdirektør i Scandic Norge.

Valgte Swisscom

Med Scandics innovasjonstanker i bunn, og i kombinasjon med digitaliseringens fremgang ble det startet en omfattende oppgraderingsprosess med tre tydelige kriterier for leveransen: kvalitet, teknisk løsning og innovasjonsrikdom. Valget falt til slutt på Swisscom.

– Vårt mål med den nye tjenesten er å tilby forbedret gjestenett gjennom bedre dekning og ytelse, samtidig som vi kan benytte den nye tekniske plattformen til å integrere den daglige driften ved våre hoteller, sier Axel Huus i Scandic.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS