Soria Moria Hotell og Konferansesenter

Har pusset opp på Oslos tak

Soria Moria Hotell- og Konferansesenter er pusset opp. Nå finner du en nyrenovert resepsjon, 156 oppussede rom og en renovert Storesal på kurs- og konferansehotellet på Oslos tak, 500 meter over havet.

Publisert

Nymalte vegger, samtlige møbler er skiftet og nye Jensen-senger er noe av det som har gjort Soria Moria-rommene nye denne forvinteren. (Foto: Hotellet)

– Det har vært mye arbeid, og lange dager, men nå som vi ser resultatet, har det definitivt vært verdt det. Vi har gjort dette for at våre gjester skal få en enda bedre opplevelse hos oss, men det er også på grunn av våre flotte gjester som har brukt hotellet at vi kan gjøre dette, melder salgs- og bookingkoordinator Andreas Nicolai Helmersen.

Resepsjonen

Det "nye" resepsjonsområdet. (Foto: Hotellet)

Hele resepsjonsområdet er pusset opp med blant annet ny resepsjonsdisk, lys, dekorasjoner og malte vegger.

– Vi har også valgt å fjerne lobbyshoppen til fordel for en lobbybar hvor det serveres enkel mat, snacks, øl, vin, champagne og enkle drinker, opplyser Helmersen.

Alle rommene pusset opp

Alle rommene på hotellet er pusset opp. (Foto: Hotellet)

Samtlige 156 rom på hotellet er pusset opp.

– Vi har malt veggene og skiftet ut samtlige møbler på alle rom. Vi har også valgt å investere i Jensen-senger i topp kvalitet med «memory foam» overmadrass, melder Helmersen.

Økt kapasitet i Storesal


– Vi har bygget en mesanin som gjør at kapasiteten til Storesal har økt fra 280 til 330 personer. I tillegg til den utvidede kapasiteten er teppet skiftet, veggene er malt, nytt av-utstyr og ventilasjonsanlegg.

Soria Moria Hotell- og Konferansesenter

Soria Moria Hotell- og Konferansesenter, på Oslos tak, er pusset opp. (Foto: Hotellet)

Soria Moria ligger 500 moh, ved porten til Nordmarka og med Holmenkollen som nabo.

Den norske legeforening bygde Soria Moria i 1983, og hotellet har siden den tid vært utvidet med to byggetrinn. Det siste Soria Moria, Askeladdens Hus var ferdig høsten 2003, og er et skreddersydd sted for lederutvikling, konferanser og selskaper.

Med hotellets beliggenhet er Soria Moria Hotell også et godt alternativ de ferie- og fritidsreisende som ønsker å benytte Nordmarka og Tryvann Vinterpark.

Les mer om hotellet på Soriamoria.no

"
Powered by Labrador CMS