Dalen14.jpg

Dalen Hotel samarbeider med Thon Hotels

Thon Hotels har inngått en samarbeidsavtale med Norwegian Hospitality Group AS (NHG) på salg og markedsføring av Dalen Hotel og M/S Henrik Ibsen.Hotellet ligger på Dalen i Tokke kommune i Telemark. Det nasjonalromantiske hotellbygget med 42 rom er et av de få gjenværende av de store trehotellene fra slutten av 1800-tallet.

Publisert

Dalen Hotel. (Foto: Morten Holt)

Det er tegnet av arkitekt Haldor Larsen Børve, og sto ferdig i 1894. Bygningen er i overdådig, romantisk stil med dragehoder, tårn og spir.

Hotellets fasader, lobby, den store hallen med originalt blyglasstak fra Berlin 1894, salongene og den berømte spisesalen er som da hotellet åpnet i 1894.

Dalen Hotel er også medlem av De Historiske hotel & spisesteder

Historisk kanalskip

"

M/S Henrik Ibsen.

M/S Henrik Ibsen har kapasitet opptil 95 passasjerer og er et historisk kanalskip anno 1907. Skipet er fullstendig oppgradert og renovert i 1920-stil med chesterfieldsofaer i plysj, mahogni-interiør, krystall lysekroner og messingdetaljer.

– Det er spennende å starte opp et samarbeid med Dalen Hotel. Hotellet er et eventyrhotell som tilfører av vår portefølje noe annerledes og spektakulært, sier administrerende direktør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Se bildeserie fra hotellet her

Unikt hotell

"

Dalen Hotel sto ferdig i 1894.

– Vi kjenner Thon Hotels godt fra før, derfor føles det naturlig å samarbeid om salg og markedsføring av Dalen Hotel, sier Erling Kristensen, administrerende direktør i NHG.

Dalen Hotel er helt unikt i Norge og vi gleder oss til å ønske gjester fra Thon Hotels velkommen.

Thon Hotels har fra før Thon Hotel Høyers med 100 rom i Telemark (Skien).

Les mer om Dalen Hotel i en sak publisert på Horecanytt.no i 2008 her.

Thon Hotels

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen med over 60 hoteller i Norge, ett hotell i Charlottenberg (Sverige), fem hoteller og tre leilighetshoteller i Brussel (Belgia) og ett hotell i Rotterdam (Nederland).

Thon Hotels er den tredje største hotellkjeden i Norge.

Kjeden er inndelt i tre konsepter; Budget, City og Conference.

Norwegian Hospitality Group AS (NHG)

Dalen Hotel og M/S Henrik Ibsen eies og drives av Norwegian Hospitality Group AS (NHG) NHG eier og driver i tillegg Thon Hotel Linne, Thon Hotel Vettre og Thon Hotel Halden.

Dalen Hotel og M/S Henrik Ibsen er medlemmer av De Historiske Hotell og Spisesteder og avtalen med Thon Hotels påvirker ikke dette markedsføringssamarbeidet.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS