Cruise Oasis of the Seas

Cruisesatsing på all inclusive

Cruiserederiet RCCL satser på all inclusive i Karibia neste år. Men bare for nordiske cruisegjester. Norske cruiseturister forventer i stadig større grad at alt skal være inkludert. Cruiserederiet RCCL satser derfor på all inclusive-cruise i Karibia neste sommer.

Publisert

– Det ser ut til at all inclusive-konseptets økende popularitet har nådd oss i cruisebransjen. Det er en trend blant nordmenn og andre skandinaver at vi forventer å få det meste inkludert når vi reiser på cruise. Vi har god økonomi, og er villige til å bruke litt ekstra på å få en ferdig totalpakke, sier Ellen Stebekk, nordisk markedssjef i RCCL.

For å møte etterspørselen fra kjøpesterke skandinaver, legger nå RCCL opp til flere muligheter for all inclusive-cruise i Karibien neste år. Men foreløpig gjelder det bare for nordmenn og andre nordiske passasjerer.

All inclusive på verdens største

All inclusive-satsningen inkluderer verdens to største cruiseskip, giganteneOasis of the SeasogAllure of the Seas, samtFreedom of the SeasogExplorer of the Seas. Det blir fra 15. desember til 31. januar mulig for nordiske passasjerer eksklusivt å bestille all inclusive på cruise med disse skipene i Karibien.

Satsingen gjelder for cruise på mer enn seks netter i perioden første april til 30. november 2014, og denne pakken dekker nå mat og drikke om bord, underholdning og de fleste aktiviteter.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS