OneOnly-Palmilla-Resort

Verdens beste hotell ligger i Mexico

Hvert år kårer Expedia verdens beste hotellopplevelser uavhengig av pris og klasse, og samler disse hotellene på den eksklusive listen «Insiders’ Select». Tidligere gjester og globale reiseeksperter har talt; i år finner du noen av de beste hotellopplevelsene i Mexico. Årets vinnerhotell, ifølge Expedia, One&Only Palmilla Resort, ligger på stranden i  San Jose Del Cabo i Mexico.

Publisert

One&Only Palmilla Resort er kåret til verdens beste hotell i 2013 av Expedia.

Reisebyrået Expedia.no har i samarbeid med hotellgjester og et globalt nettverk av reiseeksperter kåret de ti beste hotellopplevelsene, uavhengig av prisnivå og klasse, og presenterer sin oversikt over hvilke hoteller i verden du får mest igjen for pengene dine.

"

One&Only Palmilla Resort.

– Med så mange ulike hoteller å velge mellom er det ofte vanskelig å finne noe som passer til dine behov. Vi vet at det er utrolig viktig for de reisende å finne de riktige alternativene for sin ferie, så vi lanserte «Insiders' Select» slik at de kunne bruke erfaringene fra våre kunder og de lokale Expedia-ekspertene som hver dag jobber med hoteller rundt om i hele verden, sier Charlotte Gogstad, administrerende direktør i Expedia Norden.

Expedias «Insiders' Select» er en årlig utmerkelse av de beste hotellene som finnes hos Expedia, basert på tilbakemeldingen fra Expedias kunder og et ekspertpanel. 650 hoteller er på listen, og det er sendt inn mer enn 500 000 gjesteanmeldelser for disse hotellene.

Disse hotellene er trukket frem av Expedias kunder fordi de alltid leverer førsteklasses tjenester, gir eksepsjonelle opplevelser til gjestene samtidig som man får mye for pengene. En plass på listen «Insiders’ Select» viser at hotellet hele tiden etterstreber å gi besøkende slike opplevelser.

Fem av 10 fra Mexico

I fjor hevdet flere hoteller i Øst-Europa seg på topplisten til det nettbaserte reisebyrået Expedia.no. I år er imidlertid trenden klar. Hele fem av ti hoteller på topp-10 ligger i Mexico, og i følge administrerende direktør i Expedia Norden er det ingen stor overraskelse

– I Mexico finnes det noen fantastiske hoteller der du er så langt fra hverdagens tjas og mas som du overhodet kan komme. Samtidig har mange av disse hotellene veldige gode priser, der mye er inkludert i totalsummen. Derfor sitter de reisende igjen med mye igjen for pengene sine når de reiser hit, sier Gogstad.

One&Only Palmilla Resort.

One&Only Palmilla Resort

Årets vinnerhotell, One&Only Palmilla Resort, ligger på stranden i San Jose Del Cabo. Med privat strand, to utendørs svømmebasseng, spa og tennisbaner behøver ikke gjestene å kjede seg et sekud, og i området rundt hotellet er det mange flotte golfbaner.

Tilbakemeldingen fra tidligere hotellgjester er at dette er stedet for en partur, der man virkelig kan slappe av, nyte god mat og god service. One&Only Palmilla Resort er et femstjerners hotell, men Expedias kåring viser imidlertid at trestjerners-hoteller like gjerne kan fylle eksperter og gjestenes krav til hotellopplevelser. For to år siden toppet nettopp et trestjerners hotell i Seattle listene.

Fjorårets vinner hevder seg fortsatt

"

Marrol’s Boutique Hotel i Bratislava.

Også fjorårets vinner, Marrol’s Boutique Hotel i Slovakia, hevder seg på topp tre. Hotellet i Bratislava er bygget i 2003, men fremstår likevel tradisjonelt og overdådig i stilen. Hotellet har blant annet en egen, idyllisk og avskjermet hage der du både kan nyte en matbit, eller slappe av i fred med en god bok.

– Hotellene som havner på listen Insiders’ Select skiller seg ut ved at gjestene alltid blir møtt med en opplevelse som er hakket over hva de forventer eller ser for seg. Det kan være den idylliske hagen i en storby der du kan slappe av, de ansatte som møter deg med et smil og en innstilling om at det meste kan løses eller restauranten på stranden der man nyter et fantastisk måltid i måneskinn, sier Gogstad.

Her er årets topp ti liste fra Expedia.no

One&Only Palmilla Resort.

One&Only Palmilla Resort, San Jose Del Cabo, Mexico

Arenas del Mar Beachfront & Rainforest Resort, Manuel Antonio, Costa Rica

Marrol's Boutique Hotel, Bratislava, Slovakia

Banyan Tree Mayakoba, Playa del Carmen, Mexico

Hotel d'Europe, Avignon, Frankrike

Capella Ixtapa Resort & Spa, Ixtapa, Mexico

Welk Resort Sirena del Mar, Cabo San Lucas, Mexico

Casa Velas Hotel Boutique & Beach Club, Puerto Vallarta, Mexico

The Knight Residence, Edinburg, Storbritannia

The Leela Palace Bangalore, Bengaluru, India

– Mange av hotellene på årets toppliste er typiske resorter, som imøtekommer mange ulike behov på ett sted. Privat strand, bassenger, mange aktiviteter og ulike restauranter å velge mellom gjør at gjestene i prinsippet ikke behøver å forlate hotellet, men kun slappe av og nyte oppholdet, sier Gogstad.

– Slike typer hoteller har fått en renessanse nå de siste årene, og vi ser at reisende i større grad ønsker å booke ferier de får alt på ett sted. Men det som gjør at disse hotellene skiller seg ut er den høye kvaliteten på servicen og kundefokuset, sier hun.

Slik foregår kåringen Insiders’ Select

" Av de 205 000 hoteller og feriestedene som tilbys på Expedia.no, er kun 650 hoteller plukket ut i kåringen Insiders’ Select 2012. Kvalifiserte hoteller er rangert med en numerisk score. Poengsummene er helt uavhengige av annonsører og samarbeidspartnere. Bare de beste hotellene med de høyeste poengsummene ble valgt ut på Insiders’ Select-listen. Kåringen er basert på:" • Gjestevurderinger: Hotellene er valgt av kunder som har vært fornøyde med, og anbefalte, hotellene til andre. • Verdi: Hoteller og feriesteder sammenlignes systematisk med nærliggende hoteller med tilsvarende antall stjerner og fasiliteter for å finne ut hvor man får best valuta for pengene.• Ekspertinnspill: Expedia.no har hundrevis av eksperter med innsikt og førstehåndskunnskap om destinasjonenes beste hoteller

Pressemelding

Powered by Labrador CMS