Radisson Blu Royal København

Radisson Blu i København til 2033

Radisson Blu Royal Hotel og Radisson Blu Scandinavia Hotel i København sentrum vil fortsette å være to av Danmarks mest veldrevne og mest lønnsomme hoteller. Det er sikret gjennom en ny langsiktig avtale mellom Rezidor Hotel Group og eier av bygningene, Wenaasgruppen. Avtalen går helt til frem til 2033.

Publisert

Administrerende direktør for begge hotellene, sier Roy A. Kappenberger:

– Det har vært avgjørende for Rezidor Hotel Group å utvide våre langvarige gode relasjoner med eieren av bygningene, Lars Wenaas. Vi er oppriktig stolte av de mange fornøyde gjester på de to hotellene, og de ​​gode resultatene i år etter år har vi oppnådd, selv i mer økonomisk utfordrende tider. Vi er overbevist om at de to hotellene vil fortsette å være blant de mest lønnsomme i årene som kommer.

Wenaasgruppen eier også Radisson Blu Oslo Plaza – Norges ubestridte dronning i hotellverdenen.

Hotellene

De 260 rommene store Radisson Blu Royal Hotel, rett overfor hovedinngangen til Tivoli og København sentralstasjon, er designet og tegnet av en av Danmarks mest kjente arkitekt, Arne Jacobsen, en av verdens historiens første designhoteller. Hotellets gjester kan fortsette å nyte og bruke Jacobsens banebrytende design i møbeldesign og interiør hver dag.

Radisson Blu Scandinavia Hotel på et av byens historiske vollgrav, like utenfor den sjarmerende bydelen Christianshavn er med 542 rom blant Øresund regionens største hoteller, fasilitetene er kasino, flere restauranter og barer, samt en av regionens største konferansesentre.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS